Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pasek many i kondy dla peta w eq.
Pasek many i kondy dla peta w eq.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
zgadzam sie taki pasek ladnie wyglda i nie trza wylazic z eq co chwila
_________________ Szukasz Humoru? Zobacz se! https://www.facebook.com/trollowanko |
7 Mar 2014, o 22:31 |
|
|
pomysł padł 25 lutego , mamy 12 marca i do dziś nie uzyskaliśmy opinii kogoś wpływowego
|
12 Mar 2014, o 17:25 |
|
Walczący z drzewcami
|
Dobre, było by wiadomo ile trzeba zatankować i jaki jest efekt tankowania.
Ikonka peta mogla by być tez większa, lub powierzchnia z której pet "łapie" potka większa, bo często gęsto przy przeciąganiu nie wiem kto właściwie wypił. _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
16 Mar 2014, o 14:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł mi się podoba i mam nadzieję że wejdzie do gry bo to bardzo ułatwi dawanie potek petowi
Pzdr _________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
16 Mar 2014, o 16:58 |
|
|
Ludzie, kto pota pety na wiezy? Moj pet nawet nie zdazy zaatakowac na wiezy...
_________________ "When I was a little boy was crying that I had no shoes on my feet. I stopped crying when I saw a child who cries because it has no feet."[/b] |
21 Mar 2014, o 03:39 |
|
Uczeń Heremona
|
Jak bije się także ghadirę/grześka/grubego z petem to owszem - pota się go, może się wypompować z many, kondycji czy też hp.
Sam pomysł w zasadzie mi się podoba - sam miałem z tym problem, choć w zasadzie zmiana byłaby raczej kosmetyczna i nie widzę konieczności jej wprowadzania. _________________
Spoiler:
|
21 Mar 2014, o 08:06 |
|
|
No właśnie dlatego,że kosmetyczna to nie wymaga dużego nakładu pracy i nie wiadomo ilu grafików , co przemawia za wprowadzeniem jej do gry.
Natomiast jeśli chodzi o potanie na wieży , to chodzi mi głównie o mid lvle , których pety mają trochę roboty ,gdyż ich panowie nie zabijaja wszystkiego w 1 rundzie Nie wyobrażam sobie puścić mojego motyla do walki z grzesiem z połową many , gdy zdarzają mi się walki 20+ rundowe. |
21 Mar 2014, o 11:52 |
|
Walczący z drzewcami
|
mlodyt napisał(a): Ludzie, kto pota pety na wiezy? Moj pet nawet nie zdazy zaatakowac na wiezy... pamietaj ze pety dystansowe bija pierwsi niz taki ryc/barb/dt/sh |
21 Mar 2014, o 12:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
michalmal napisał(a): Witam. Niejednokrotnie będąc np na wieży z moim petem traci on mane i kondycje co jest w zupełności normalne, aczkolwiek gdy chce potnąc siebie i zwierzaka nie widzę ile brakuje mu tej many i kondy.Muszę wychodzić z eq , najeżdżać kursorem na niego i szacować "na oko" ile potów jeszcze użyć , czasami używając więcej niż potrzeba co jest marnotrawstwem . Tutaj zdjęcie , jak by to miało wyglądać http://scr.hu/241j/es6fp Liczę na opinie zarówno pozytywne jak negatywne PS: Jeśli pomysł się już pojawił to proszę o link do tego tematu abym mógł się zapoznać i dowiedzieć czemu pomysł nie przeszedł:P Często mam taki sam problem. Jest to wg. mnie jeden z najlepszych pomysłów. Niby taka mała zmiana, a bardzo by pomogła. Oczywiście jestem za _________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
22 Mar 2014, o 07:48 |
|
|
Postanowiłem dodać ankietę ,gdyż temat troszkę ucichł , a nie dostaliśmy nawet jednej opinii kogoś z administracji czy pomysł jest wart wprowadzenia czy też nie
|
16 Kwi 2014, o 22:41 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 433 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |