Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Przymierzanie ekwipunku.
Przymierzanie ekwipunku.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Zbroja zbrojowa... niereformowalny:P Pewnie że jestem na tak, brakowało mi takiej opcji.
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
27 Mar 2014, o 22:42 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Coś na czym gracze zaoszczędzą (przez co twórcy stracą) nie ma przyszłości w grze moim zdaniem :p pomysł ciekawy, też czasem sie zastanawiam jak bede w czymś wyglądał.
|
|
29 Mar 2014, o 00:41 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem zdecydowanie za. Fajna sprawa taka przymierzalnia
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
29 Mar 2014, o 08:46 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
jestem jak najbardziej za.
Ostrzeżenie za spam. Od tego masz ankietę. rzuff _________________ "Pomagaj innym, bo nie wiadomo kiedy ty bedziesz potrzebował pomocy" |
|
29 Mar 2014, o 10:42 |
|
|
Uczeń Simona
|
Powiem tak , twórcy gry napewno nie zgodzą się za darmo aby to weszło w życie wolałbym aby takie coś kosztowało powiedzmy 50k nie kupując tej rzeczy.
|
|
29 Mar 2014, o 21:52 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Mar 2014, o 21:49 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Baloczji |
Jestem na tak, ale fajnie bybylo gdybysmy mogli przymierzyc nie kupujac czegos z sklepu
_________________ grac albo nie grac, oto jest pytanie ..::KRULTIRNA::.. |
|
29 Mar 2014, o 22:04 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Bardzo prosiłbym o bardziej merytoryczne wypowiedzi niż "podoba mi się" - jeżeli się podoba, wystarczy kliknąć na kufel pod postem.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
29 Mar 2014, o 23:26 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł bardzo fajny. Administracji nic się nie stanie..
_________________ TAERN VOODOO S3 |
|
30 Mar 2014, o 09:48 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Był już kiedyś podobny pomysł, godny uwagi. Polegał on mianowicie na zebraniu wszystkich skinów do jednego miejsca (rary, sklepowe rzeczy i inne), które można nakładać na postać i kolorować za darmo, tylko dla sprawdzenia jak się 'układają' na ciałku. Myślę, że to lepsze rozwiązanie.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
30 Mar 2014, o 12:15 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł Wąskiego jest fajny nie każdy chce wydać 4kk na przedmiot sklepowy, żeby zobaczyć jak się w nim prezentuje.
Jednak pomysł, który przedstawił powyżej Basfau mi się nie podoba. Moim zdaniem, żeby obejrzeć się w danym rarku, epiku trzeba go posiadać. _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
|
30 Mar 2014, o 12:27 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 392 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |