Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy quest jak i zleceniodawca.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Chodzi ci o Q ,,Starzy znajomi"? Z tego co pamiętam ja dostałem z niego 7,5k expa oraz złoto i itemki i łącznej wartości 450k golda więc jest różnica.
|
18 Kwi 2014, o 14:44 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Podwójny napisał(a): Cytuj: Ekipa nie potrzebuje nowych pomysłów co do bossów, zleceń, npc etc... No to słabo trochę :\ Kto stoi w miejscu ten cofa się w rozwoju Cytuj: Mam druida 27.. exp leci jak krew z nosa, a zlecko od Mandu no coż... zaledwie 5k z biciem. Dokładnie. Szczerze ? lvl 26-30 nie ma żadnego q w którym dostalibyśmy porządnego expa i jest to najgorszy etap gry. Tak się strasznie cieszyłem jak udało mi się wbić 30... Średnio z 34 na 35 wbijanie zajęło mi 2h. Z 27 na 28 jakieś 2 dni... _________________ S4, uprawiam, exping, bossing i małżing |
19 Kwi 2014, o 14:08 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jestem za, ale zlecko nie przejdzie.
_________________ Brb-37 - off Łuk-21 - off Dt-36 - on Kontakt GG: 49740763 Chcecie pogadać, piszcie. |
19 Kwi 2014, o 18:40 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Dla mnie spoko ale za duży exp za zlecko 5k !!??? na plaży dostaje się mniej
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
22 Kwi 2014, o 07:09 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Sty 2014, o 13:57 Posty: 5 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Siarczanek |
Świetny pomysł ale jeszcze lepszy byłby gdy pies dostawał z 3k expa
_________________ SailorŁuk-33[/b] Pet-Kokosik-33 Gildia:gildia skrytobujców Ranga:IX |
22 Kwi 2014, o 12:20 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 427 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |