Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
To cięzki temat bo możliwe że na servie zaczęło by być po 100 postaci z takimi samymi twarzami , a tak na przykład twarz WillyWonki rozpoznaję z daleka
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
6 Lip 2014, o 16:36 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Waski napisał(a): ArGes napisał(a): VoLo napisał(a): No dobrze, to żeby uniknąć orko-elfów-krasnali, to co powiecie na to aby administracja osobiście zajęła się robieniem portretów, dostępnych dla graczy? nie potrzebna zmiana, mi się podoba tak jak jest .. Niech ta gra zachowa swój stary klimat chociaż w kwestii wyglądu avatara Zamiast zajmować się malowaniem portrecików i sprowadzania gry do klimatu magicznych wróżek, orko-elfo-ludzi to lepiej to wykorzystać na poprawę i rozwinięcie w grze takich elementów jak pvp, gildie, group eventy. ^Kogo chcesz oszukać? Wiadomo, że poważne zmiany w grze nie nadejdą prędko. Admini, boją się podjąć tego ryzyka, aby nie pogorszyć obecnej sytuacji. Dam sb rękę uciąć, że przez najbliższe 4lata nic w tym temacie się nie zmieni. Dlatego, chciałem spróbować z innej strony podejść... Zacząć od małych, kończąc na większych. _________________ Zuzialol napisał(a): Edenoth. Wszystko cacy, ale podklasy będą wprowadzone dopiero po targowisku Monterevoli napisał(a): A targowisko po podklasach, to jak schody z Incepcji [...] |
6 Lip 2014, o 17:54 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jedyne co w tych avatarach nie pasuje, to brak wyboru tła, oraz ograniczone dodatki (hełmy, szale itp).
_________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
6 Lip 2014, o 19:51 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@Kij to nie wybieg, masz siać postrach wśród przeciwników a nie wybierać szal
edit: sorki lepiej eq ulepsz bo lamisz ^^ _________________ Adhibe rationem difficultatibus. Ostatnio edytowany przez Dark_Woolf 6 Lip 2014, o 20:51, edytowano w sumie 3 razy |
6 Lip 2014, o 19:53 |
|
Walczący z drzewcami
|
Dark_Woolf napisał(a): M****, to nie wybieg, masz siać postrach wśród przeciwników a nie wybierać szal Za udostępnianie mojego imienia zabiję Cię jak tylko zobaczę Trochę wyróżniania się wsród innych nie zaszkodzi, przy czym na to chętnie platyne wydam _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
6 Lip 2014, o 20:00 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |