![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
140lvl co dalej?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 31 Lip 2012, o 14:36 Posty: 167 Podziękowano: 152 razy Otrzymanych podziękowań: 84 razy Nick w grze: Vari ![]() |
Up, Crazy wraca po wakacjach
![]() ![]() Topic@ Ja jestem na nie, lepiej poczekać aż w końcu podniosą próg levelowy (bo kiedyś będą musieli). 140 lvle nie powinni się nudzić, ciągle jeszcze mają niewykonany Quest "Szczyt Marzeń" ![]() _________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
27 Lip 2014, o 10:24 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 23 Lis 2013, o 20:56 Posty: 24 Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 19 razy Nick w grze: Krzesiek ![]() |
Jak zauważyłem wcześniej ( zapis fonetyczny paragony ), nie wiem może on sam mówił tak, pisało się inaczej, ale tu nie chodzi o nazwe. Crazyzdf masz racje, pisząc o tym ile już tematów przepadło, ale nadzieja umiera ostatnia. Jestem bardziej ciekawy zdania graczy niż tego czy dany pomysł zostanie wprowadzony( a byłoby miło ) , jeżeli propozycja jest git to mi to wystarcza, jestem zadowolony
![]() _________________ '' Postęp jest wymówką dla zepsucia. '' - ,Diuna, Franka Herberta '' Trzeba zrobić ściepę narodową, i kupić bombę atomową! '' - Bohdan Smoleń Rycerz 90 (91 coming soon) toczy się do góry... Gildia FTT, nick: Krzesiek, bynajmniej Grzesiu |
27 Lip 2014, o 14:27 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik ![]() |
Paladyn56556 napisał(a): Jak zauważyłem wcześniej ( zapis fonetyczny paragony ), nie wiem może on sam mówił tak, pisało się inaczej, ale tu nie chodzi o nazwe. Crazyzdf masz racje, pisząc o tym ile już tematów przepadło, ale nadzieja umiera ostatnia. Jestem bardziej ciekawy zdania graczy niż tego czy dany pomysł zostanie wprowadzony( a byłoby miło ) , jeżeli propozycja jest git to mi to wystarcza, jestem zadowolony ![]() Ja powiem szczerze, że sami zainteresowani byliby najpewniej dosyć sceptycznie nastawieni - zdanie Szyma znamy od dawna, a i sam bardzo często widzę "sto czterdziestki" - na czacie, na instach, wcale nie widzi się u nich jakiegoś zaniechania gry - w zasadzie to co drugą jaskę robiłem z kimś z maksem. Morana i hlvl sety dały na tyle szerokie możliwości, że nie wydaje się, by prędko ktoś miał się znudzić. _________________
Spoiler:
|
27 Lip 2014, o 14:34 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Kwi 2014, o 20:21 Posty: 6 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Ninerr ![]() |
haha
![]() |
27 Lip 2014, o 14:36 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 23 Lis 2013, o 20:56 Posty: 24 Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 19 razy Nick w grze: Krzesiek ![]() |
Nie porównuje drogi przedmówco Diablo 3 do Taern, tylko proponuje rozwiązanie z Diablo, owszem nie grałem w 3 ale 2 i 1 mam obczajoną
![]() _________________ '' Postęp jest wymówką dla zepsucia. '' - ,Diuna, Franka Herberta '' Trzeba zrobić ściepę narodową, i kupić bombę atomową! '' - Bohdan Smoleń Rycerz 90 (91 coming soon) toczy się do góry... Gildia FTT, nick: Krzesiek, bynajmniej Grzesiu |
27 Lip 2014, o 14:44 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Wg mnie lepszym wyjściem byłoby ustanowienie progu na 150 lvlu, z tym że te ostatnie 10 lvli byłoby chole#nie ciężko wbić, by zajęło to trochę czasu.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka |
29 Lip 2014, o 09:24 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
Witam
Hej Crazy pozdrawiam serdecznie, miło Cie znowu widzieć ![]() No fakt pagony brzmią znacznie lepiej i zgadzam siez Toba że pomysł z odznaczeniami sam w sobie ma sens. Tylko z drugiej strony istnieją już w grze osiągnięcia prawda? Więc mamy już fajną podstawę, która jedynie potrzebuje odświeżenia i reformy. Zarówno zmian w nazewnictwie (było już wielokrotnie poruszane) jak i jakochkolwiek premii, bonusów z nich wynikających. Oczywiście, że nie powinny to być jakieś duże ułatwienia ale jakakolwiek namiastka powodująca, że gracze mają parcie na dane osiągnięcia i tyle. I jestem zdecydowanie za takim pomysłem, dotyczącym wszystkich leveli. up@SZCZURMAN - a co to zmieni czy próg jest na 140 czy na 150? Tym bardziej, że ile by to nie było expa do tych 10 czołowi nolifowie natychmiast wóciliby do starego systemu gry: exp, exp i exp. I po niedługim czasie miałbys na kazdym serwie tych kilku 150 lev. I tutaj płynie przechodzimy do odpowiedzi na post Szymdaro (notabene post będący 100% offtopem!). Ja napisałem mój post i podałem Twój przykład kolego jako właśnie przykład idealnie pasujący to tego tematu. Napisałem wyraźnie, że nie mam nic personalnie do Ciebie. W żaden sposób nie sugerowałem, że Cię znam na wylot ani mam do Ciebie zarzuty. To co napisałem, że przyznałeś lub nie, pochodziło z Twoich postów. Wiec może nie zarzucaj mi bezpodstawnie braku czytania ze zrozumieniem i pisania bzdur a ogarnij to co sam o sobie na tym forum piszesz. Tym bardziej, że rzucasz się gdzie sobie zaprzeczasz i robisz to w tym samym zdaniu - proszę cytat: Ja piszę: lisarioIII napisał(a): Wcześniej nolifił (chociaż zaprzecza ![]() Ty piszesz: Szymdaro napisał(a): Powiedz mi proszę na jakiej podstawie tak twierdzisz, gdzie ja zaprzeczam? I dalej zaczynasz zaprzeczac, ze nolifiłeś: Szymdaro napisał(a): Grałem dużo, dużo więcej niż teraz, ale moim zdaniem do nolajfienia to mi było jeszcze daleko, gra była na końcu kolejki za obowiązkami i innymi rozrywkami...., nigdy nie grałem w biegu i nigdy nie miałem parcia na poziom. Nigdy nie expilem na siłę... Czyż nie? Inny przykład? Proszę bardzo: Moje twierdzenie: lisarioIII napisał(a): On (jak sam przyznał), dopiero po wbiciu 140 levela zauważył, że można grać inaczej. Tutaj zaczynasz zaprzeczać: Szymdaro napisał(a): Gdzie ja coś takiego napisałem? Nie przyznałem, że zauważyłem, że można grać inaczej, każdy to wie dużo wcześniej. Ale tu już płynie przechodzić do potwierdzenia mojego spostrzeżenia: Szymdaro napisał(a): Jednak dopiero po osiągnięciu maksa można plan wprowadzić bez żadnych strat w życie. Kiedyś nie padałem, bo szkoda było expa i wychodziłem normalnie. Teraz wolę zdjąć eq, paść i odpocząć - czasami jest szybciej niż coś bić i wychodzić. Zresztą dla przykładu, może przypomnij sobie np to: Szymdaro napisał(a): Moje zdanie się zmieniło trochę z biegiem czasu...... Jest event, jest HH, gracze wbijają po kilkanaście kk na dzień a dla mnie nie ma imprezy, nie spinam się, że mnie nie ma albo nie zarywam nocek, bo trzeba expić, bo za grupkę leci 1,5kk ![]() A zamiast expić czas można przeznaczyć na coś innego, teraz jest sporo nowości ![]() pozdrawiam Lisario |
29 Lip 2014, o 12:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |