Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Morphy
Morphy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
desacred napisał(a): Takie narzędzie faktycznie było by fajne ale jest to kolejny pomysł, który należy wrzucić do kategorii "może kiedyś". Podejmę temat na dzisiejszym zebraniu, ale nie wydaje mi się, żeby drygu znalazł czas na programowanie takich kosmetycznych bajerów. Chociaż, kto wie... Desacred, mógłbyś przy okazji zapytać Dryga, czy wziąłby pod uwagę zmianę suwaków kolorów na generator palety kolorów? (trochę pomieszałem z nazwą, chodzi mi np o coś takiego http://fonty.pl/kolory.htm#generator) Bo obecnie ustawić jakiś kolor to człowieka szlag trafia... |
|
11 Sie 2014, o 17:01 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
"Takie narzędzie faktycznie było by fajne ale jest to kolejny pomysł, który należy wrzucić do kategorii "może kiedyś". Podejmę temat na dzisiejszym zebraniu, ale nie wydaje mi się, żeby drygu znalazł czas na programowanie takich kosmetycznych bajerów. Chociaż, kto wie...
Czy to naprawdę było by takie trudne i pracochłonne? Informatykiem nie jestem, ale czy nie można by skopiować systemu który już jest obecny? Gdzie widzimy już zakupione itemki? Coś dodać lub zmienić... _________________ Azmodanka - Sheed - 100 |
|
11 Sie 2014, o 20:41 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem na nie. Chcesz sobie zobaczyć jak wygląda masz bardzo dużo innych graczy, wśród których na pewno znajdziesz kogoś, kto ma ubrany identyczny przedmiot jaki chcesz kupić.
|
|
12 Sie 2014, o 17:07 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |