Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Jeżdziec Taernu.
Jeżdziec Taernu.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Podwójny napisał(a): Ja myśle żeby dodać kody np Ctrl+J gdzie wpisujemy współrzędne typu "Las Koldów 22,10" i żeby nas tam teleportowało - za darmo oczywiście. Rycerz Krola , to ironia. Co do tematu to jestem na NIE taern niech pozostanie taernem na wieki _________________ Ryc-100 lv wbity 16.11.2014 Przerwa 2016-07-22 Przerwa Oczekiwanie na 3D 24-03-2019 no i czas by wrocic do gry Sejmi-Mosiek na mięsko w Tydzień https://www.youtube.com/channel/UCrBRqb ... vtVeUg_t8A |
|
2 Wrz 2014, o 22:51 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Ja bym chciał ternijski żyrokopter...
"Taernijski Żyrokopter - dzięki niemu Twoja prędkość poruszania się wzrasta o 300% a dodatkowo znajdując się w powietrzu możesz przelatywać nad mobami i innymi graczami nie będąc przez nich atakowanym. Z każdym kolejnym poziomem żyrokoptera zdobywasz szansę na uderzenie krytyczne +5% oraz wzrasta jego prędkość o 45 kliknięć myszki na sekundę do kwadratu". _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
2 Wrz 2014, o 22:58 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Proszę nie zbaczać z tematu. Niech nie tworzy się tutaj zbędny offtop.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
|
3 Wrz 2014, o 07:10 |
|
|
Administrator
|
Według mnie uniwersum Taern'u jest zbyt małe, żeby korzystać z takich wynalazków, będziemy jeździć na halit w tam i nazad?
Do dłuższych wypraw służy teleport z gildii lub Przewodnik, więc odległości które trzeba pokonać pieszo są stosunkowo niewielkie, PS Nieźle mnie rozbawiłeś RycerzKróla napisał(a): Bez sensu(..) RycerzKróla napisał(a): (..)Ewentualnie można by wprowadzić, że jak idziemy do WC albo po kawę wpisujemy współrzędne i postać idzie w tamten rejon (tak jakbyśmy sami ją prowadzili). _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
3 Wrz 2014, o 09:31 |
|
|
Rejestracja: 29 Gru 2013, o 01:29 Posty: 10 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Fighting |
jeździec takie coś jest już w grze "Legend Online" przyśpiesza tempo chodzenia,dodaje statystyki,i też jest dostępny od 40 poziomu.
i na pewno pomysł masz z tej gry. |
|
4 Wrz 2014, o 01:23 |
|
|
Rejestracja: 29 Gru 2013, o 01:29 Posty: 10 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Fighting |
Tajemnica:) napisał(a): jeździec takie coś jest już w grze "Legend Online" przyśpiesza tempo chodzenia,dodaje statystyki,i też jest dostępny od 40 poziomu. i na pewno pomysł masz z tej gry. w/w pisać pw to ss-y dam. |
|
4 Wrz 2014, o 01:49 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Tajemnica jest na forum opcja "edytuj".
Dziwię się, że nie zamknięto jeszcze tego tematu. Pierwszy raz chyba ktoś nie wykrył i nie zrozumiał mojej ironii. Down: Skądże _________________ Lvl:132 Na Ostatnio edytowany przez Podwójny, 4 Wrz 2014, o 17:37, edytowano w sumie 1 raz |
|
4 Wrz 2014, o 16:56 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Dobrze się Wam rozmawia to co będziemy zamykać Nie kojarzę, aby podobny pomysł już się pojawił, więc najwyżej się nie przyjmie. Ja ze swojej strony jestem raczej sceptycznie do tego nastawiony - nawet nie mam na myśli jakichś konkretnych przeciwwskazań, po prostu tego typu bonifikaty nie współgrają mi z Taernem i najpewniej szybko zaczęłby to po prostu irytować.
Edit - faktycznie, konie już były _________________
Spoiler:
|
|
4 Wrz 2014, o 17:02 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Podwójny napisał(a): Tajemnica jest na forum opcja "edytuj". Dziwię się, że nie zamknięto jeszcze tego tematu. Pierwszy raz chyba ktoś nie wykrył i nie zrozumiał mojej ironii. No chyba nie mówisz o mnie? A wracając do tematu pomysł na pewno nie przyjmie się i zgłaszam zamknięcie tematu. |
|
4 Wrz 2014, o 17:18 |
|
|
Mistrz Gry
|
Wystarczy wpisać konie w wyszukiwarce i kilka tematów wyskoczy podobnych... A decyzja o zamknięciu tematu leży w gestii Autorki lub Ekipy forum a dopóki zbędnego spamu nie ma niech będzie otworzony.
Ja jestem na nie, chociaż w razie czego chętnie przygarnąłbym latającego stwora na którym nazgule latały _________________ |
|
4 Wrz 2014, o 18:28 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 59 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |