Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Olm/halmengir-propozycja zmian w dropie
Olm/halmengir-propozycja zmian w dropie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Skoro masz taki pogląd na ten temat to może najlepszym rozwiązaniem było by troszeczkę wzmocnić te 2 czempy + dodać im expa + dodać im sety. Lecz dla ekipy pewnie to troszkę za dużo.
_________________ Nikt cię do niczego nie zmusza |
|
17 Wrz 2014, o 18:31 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Kiszoony napisał(a): Skoro masz taki pogląd na ten temat to może najlepszym rozwiązaniem było by troszeczkę wzmocnić te 2 czempy + dodać im expa + dodać im sety. Lecz dla ekipy pewnie to troszkę za dużo. Jak dla mnie możnaby je wzmocnić, ale ja biję je zazwyczaj w ekipie 120+. Zajmuje to ze 3 rundy. Jednak nie wiem za bardzo jak sobie radzi przeciętna ekipa lvl 90-100. Nie chciałbym odebrać im możliwości bicia tych czempów, bo jednak wydaje się, że zostały stworzone bardziej pod nich, niż pod postacie 120+ Sęk w tym, źe dziś nie budzą zainteresowania ani tych pierwszych, ani też drugich... _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
|
17 Wrz 2014, o 18:36 |
|
|
Uczeń Simona
|
W ekipie 90-100 raczej nie idzie to tak pięknie jak w ekipie gdzie są 120lv+. Dzisiaj biłem Olma w ekipie: 104lv SH, 92lv Łuk, Barb 107, Dr ponad 100, 80lv Ryc i powiem szczerze że nie szło jak po maśle oczywiście obyło się bez dedów lecz ubiliśmy to dopiero po jakiś 8-9 turach. Może źle napisałem że można by je wzmocnić i byłby to zły pomysł. Pozostawiam to w rękach ekipy oraz graczy.
Dodam że patrząc na ankietę mówi sama za siebie. _________________ Nikt cię do niczego nie zmusza |
|
17 Wrz 2014, o 19:54 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
A ja powiem tak, olma ostatnio ubiło się w 3 osoby Mo 140 Vd 140 ryc 75 i poszło lajtem. Możliwe mój był jakiś wadliwy, że zbyt łatwo poszło.
_________________ Odnośnie oro: "Najwazniejsze - kwestia kto jak gra, jak mysli podczas walki... ii... troche farta " ~by Ryso |
|
17 Wrz 2014, o 19:59 |
|
|
Uczeń Simona
|
Takim składem to i Trolla byście szybko ubili nie ma co się dziwić nie był raczej wadliwy.
|
17 Wrz 2014, o 20:21 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
zauwżyliście że chyba poborca to jedyny czamp dający obficie golda ?
i na +100lvl miło go ubić xd wydaje mi sie że nadał by poborca na zimowej , np olmu dać możliwość dropu golda 200-700k , a halm niech daje sety + przyzwoity xp _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
|
19 Wrz 2014, o 16:28 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Zapomniałem dodać do tematu jedną bardzo ważną kwestie która równiaż wymaga zmian. Dlaczego z Olma i halma nie leci exp dla psycho skoro mają szanse z niego dropić epiki?
|Równięż chciałbym aby zostało to dodane. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
20 Wrz 2014, o 14:06 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Exp na psycho nie jest wprost powiązany z tym, że z danego mobka mogą lecieć epiki. Ale sama propozycja jest w porządku.
_________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
|
21 Wrz 2014, o 12:50 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
pomysł moim zdanie w 100% trafiony, nareszcie Olm i Halmengir zyskali by na prestiżu dzięki temu
_________________ Lazurowy Driud z Góry Dmorther Antracytowy Rycerz z Góry Dmorther |
|
28 Wrz 2014, o 08:08 |
|
|
Uczeń Simona
|
Tylko widzę że nikt z zielonych nie ma zamiaru się wypowiadać.
|
28 Wrz 2014, o 09:10 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 103 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |