Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana typu pól a mianowicie "Stok" oraz "Lochy"
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Gerardor napisał(a): Gdyby nie było to bym nie napisał postu więc jak nie znasz sytuacji na danym serwerze to nie komentuj. Powiedziałeś swoje "Nie" i to starczy. Mam prawo nie być gluchym na twoje docinki z przekonaniami ze sie myle i BVóg wie co jeszcze masz w głowce... Zapraszam na s2, skoro twierdzisz ze nie wiem jak wyglada czarne pole w dobie jednego wielkiego serwerowego mordobicia. My równiez jesteśmy od ładnych paru lat podzieleni na dwie grupy wiec nie filozofuj,bo zapewne u ciebie na serwerze , czarne pole -tudziez mowa o stoku-nie słuzy wyzszym celom niż do tego przystosowane.. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
29 Paź 2014, o 18:46 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobrze, że jest tam czarne, a jak nie potrafisz łapać czempa to już Twój problem. Jak zaczniesz ginąć łapiąc czempa np. w jaskiniach niedźwiedzich to będziesz chciał, żeby tam było żółte? Musisz pogodzić się z porażką i tyle.
Pozdrawiam |
|
29 Paź 2014, o 19:45 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak napisla HM w innym temcie: stok ma byc czarny zeby znudzone hlvl'e mialy zajecie czyt. oro (czesto bzdurne ale to inna bajka).
Czempy na stoku, w Berin i lochach to inna bajka niz wszystkie inne. Owszem dropia sety ale rowniez "wejsciowki" na bosa. Ma byc latwo ? Ni huhu. Jedyne co mnie osobiscie w czarnym na stoku drazni to brak mozliwosci przejscia do olbrzymiej z DQ gdy "banda" oraczy szaleje napadajac kogo popadnie. |
|
29 Paź 2014, o 20:22 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
A mi się czarne w tych miejscach podoba. Oranie wrogów, którzy akurat dostali wymuszenie ucieczki na Kowalu i przejęcie czempiona jest jedną z największych przyjemności w grze:)
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
1 Lis 2014, o 22:52 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Up
no cóż jeśli ktoś lubi byś złośliwy... |
|
1 Lis 2014, o 23:30 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |