![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zwiększenie ilości znaków w nicku.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 20 Lip 2011, o 22:55 Posty: 578 Miejscowość: Parowar Podziękowano: 478 razy Otrzymanych podziękowań: 2053 razy Nick w grze: Inkwizycja Serwer: Tolnor ![]() |
Choć osobiście jestem bardzo ZA owym pomysłem, to zdaję sobie sprawę z tego, że nie zostanie on wprowadzony - niestety w tej grze zbyt wiele osób w durny sposób korzysta z podobnych udogodnień (już widzę te nicki)...
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
7 Lis 2014, o 18:37 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami
![]() |
Nie sądzę żeby było gorzej niż teraz, ale na zabawę w filtry i zmiany w nickach Administracja musiałaby znaleźć czas, a z tym jak wiadomo ciężko, więc bardziej dlatego nie ma szans na realizacje pomysłu
![]() Cieszmy się chociaż że cyfry są zablokowane w wpisywaniu nicku, bo by łaziły po mapach potwory typu "XXxkoksdruidsilny666xd" |
7 Lis 2014, o 20:11 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Sie 2011, o 18:26 Posty: 111 Miejscowość: Wawka Podziękowano: 308 razy Otrzymanych podziękowań: 659 razy Nick w grze: Conan Serwer: Ostlor ![]() |
Dokładnie, filtr byłby bardzo sensownym "wymuszaczem" właściwych nicków. Co do zasady, za nickami typu "Barbpvpkoks" często kryje się element (najczęściej małoletni), który nie odróżnia "Kościuszki od Moniuszki" a często również łosia od łososia
![]() ![]() _________________ corrumpunt mores bonos colloquia mala |
7 Lis 2014, o 22:53 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 3 Cze 2014, o 16:33 Posty: 29 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 36 razy Nick w grze: Nieznajomy ![]() |
Lepszym pomysłem by było gdyby było to możliwe przy zmianie nicku z dodatkową dopłatą niż te 100 platyny. Np literka więcej niż jest max- dodatkowo 2 platyny. Zapobiegło by to nickom takim jak ,,extramegakoxxxxxxxx'' przy zakładaniu konta. A ktoś kto ma większy level niż 40 napewno by takiego nicku nie dał gdyby miał za to zapłacić
![]() _________________ OUT S1 |
13 Lis 2014, o 21:10 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 14 Paź 2014, o 10:25 Posty: 59 Miejscowość: Włodawa Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 33 razy ![]() |
EMaGIEiKA napisał(a): Lepszym pomysłem by było gdyby było to możliwe przy zmianie nicku z dodatkową dopłatą niż te 100 platyny. Np literka więcej niż jest max- dodatkowo 2 platyny. To jest już jakiś pomysł. Wystarczy jeszcze dodać jakiś max, gdy ktoś doładuje sobię 1000 platy, myśle że ten nick składałby się tylko z 'xd'. Świetnie było by jeszcze wprowadzić takie same, tylko z wielkimi literami. Żeby nie wydawać 100 platy żeby np dodać sobie 1 wielką litere. Ale i tak ten pomysł pewnie nie zostanie wcielony w Taerna. _________________ Kolor żółty zajęty przeze mnie. Prosiłbym o nie odgapianie koloru ![]() UWAGA! Zanim przeczytasz jaki kolwiek pomysł mojej twórczości, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy błąd ortograficzny może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu. ON |
13 Lis 2014, o 21:20 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |