|
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja - Wymarła osada
Propozycja - Wymarła osada
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Uczeń Simona
|
Ja osobiście jestem na tak, przy samym Deonie można je wyłączyć albo zrobić nieagresywnymi. Przy takim małym lvl jest trudno sobie poradzić w wymarlej.
|
| 10 Gru 2014, o 13:49 |
|
|
Walczący z drzewcami Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol |
A ja Wam powiem, że nie trzeba nic zmieniać bo naprawdę szybko można teraz lvl wbić i potem się o wymarłej zapomina
AVE _________________ dr 120 |
| 16 Gru 2014, o 05:31 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Witam
Zmiany w wymarłej faktycznie by sie przydały ale czy akurat takie? Zresztą dyskusja o tym staje się typowo akademicka, ponieważ zmiany tam zostały dopiero co zapowiedziane. W sumie czekam z niecierpliwością jak to wyjdzie. pozdrawiam Lisario |
| 16 Gru 2014, o 11:45 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie Rejestracja: 18 Cze 2013, o 13:41 Posty: 40 Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 62 razy Serwer: Tolnor |
Druid i Barb napisał(a): Żeby gra nie musiała byc łatwa??? przecież mało kto lubi gry które dostaje sie wszystko za darmo( a niektórzy lubią co sie wszystko dostaje za darmo nie odpowiedziałeś na moje pytanie więc nawet nie traktuję twojej opinii jako wartosciowej. Dodajemy czujnik cofania kierowcy niech krzyczą że już sami nie prowadzą samochodów _________________ VooDoo Nie pytaj o sens życia, tylko mu go nadaj ~ Arystoteles W poszukiwaniu Epika od 26.05.2012r. |
| 16 Gru 2014, o 17:46 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 14 Sty 2014, o 19:42 Posty: 157 Podziękowano: 120 razy Otrzymanych podziękowań: 82 razy Nick w grze: RycerzKrola Serwer: Tolnor |
Nie wiem kto ma problemy z dojściem do Deona, ale wczoraj jakiś 10lvl prosił mnie o pomoc w zleceniu (więc nie dość że doszedł sam przez ten kawałek z agresywnymi mobami to jeszcze cały las!). A ja na mniejszych lvlach też nie miałem problemu z dojściem do Deona więc nie widzę powodów żeby usunąć tam agresywne mobki.
Pozdrawiam |
| 22 Gru 2014, o 10:52 |
|
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |