Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowa umiejętność sheeda, aby mógł walczyć grupowo
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Kleopatr napisał(a): Torkil napisał(a): Łuk walący obszarowo chętniej brany od sheeda? Toż to herezja Chociaż sama umiejętność dosyć ciekawa Umiejętność ciekawa, ale wątpie żeby zabrano cios w wątrobe od Sheeda. Zresztą sam bym był za tą nową umiejętnością, bo PvP mnie nie interesuje. Ale motłoch innych Sh, którzy żyją tylko pojedynkami mógłby się sprzeciwić Ja bym go widział przy tworzeniu podklas - jako nowa umka, ale niekoniecznie dla sh. Jako rozwinięcie ochrony u ryca, albo TS u łuka No ale podklasy... Moje wnuki się doczekają |
9 Sty 2015, o 10:19 |
|
Chodząca legenda
|
W kategorii umiejętności przydatnych najrzadziej (biorąc pod uwagę PvM > PvP tak, jak to faktycznie wygląda w grze dla lwiej części graczy) CWW jest na pierwszym miejscu pośród wszystkich klas. JEDNAK sheed jest na tyle mocną postacią że jakiekolwiek zmiany w II karcie nie są nawet rozważane. Przeciwnie, sheed dostał lekko po nosie w kwestii szansy na unik jakiś czas temu. Jedyne zmiany których może doczekać się sheed to umiejętności z podklas.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
9 Sty 2015, o 14:36 |
|
Współpracownik Gnarla
|
a podklas bedziemy czekac i czekac
Stawiam, ze kolega sh jest na etapie dz z 40-50 lvlem gdzie sh tam nie jest poprostu chetnie brany i z tego powodu jest ta cala frustracja ale to minie, dojdziesz do etapu lod/szatan i gra da o wiele wiecej emocji i zabawy niz kiedykolwiek ;p _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
9 Sty 2015, o 16:22 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 88 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |