Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Emblematy gildii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
[quote="zVirusowany"]
Peleryny można sobie zmorphować i pokolorować w "barwy gildii". Jesteśmy narodem symboli i nic tak nie cementuje jak herb, godło itp Nie musimy nosić tego nad głową, ale ... http://scr.hu/6z5/ddnbo coś takiego na przykład właśnie mi oto chodzi żeby z tą tarczą i tam żeby był herb bo skiny z G to za dużo roboty i po co to komu :d _________________ Sheed 54 Vausagur Motyl 53 Wendigo Gildia ConquerorOfDeath |
19 Mar 2015, o 21:33 |
|
Uczeń Simona
|
Super. A teraz co ta wypowiedź wnosi o dyskusji? Jak na razie widzę tylko jedną konstruktywną uwagę.
Cóż, w Metin 2 wgrywało się samemu ale często się bugowały. To nie jest dobry system. Możliwym rozwiązaniem byłby kreator taki jak przy rysowaniu twarzy, tylko zamast twarzy byłby elementy herbu. Tylko wciąż zostaje problem kto je narysuje ^^ Ja już myślę w kategorii taern 3d. Odsyłam na bloga niedoinformowanych:) _________________ Step 1: Troubleshot. Step 2: Debug. Step 3: look step 2. Step 4: Polish. Step 5: Shine on. |
20 Mar 2015, o 00:26 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 74 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |