Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Prest a rozwój Gildi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Vendetta napisał(a): Pytanie tylko kto to sprawdza? Nie mam prawa odpowiadać za drużynę kolorowych kto i co sprawdza, na upartego i tak wiadomo że kto chce to i tak znajdzie powód. Oby Vendetta Twoje pytanie i wyznanie publicznie jakie nagięcie zrobiłeś nie obróciło się przeciw Tobie, bo może jakiś gorliwiec z ekipy się znaleźć. Z całego serca nie życzę. W każdym razie kto chce niech ryzykuje wbijanie prestiżu w ten sposób, ja się jednak boję i ślimaczym tempem sobie wbijam od 3 do iluś tam punktów prestiżu dziennie. _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
7 Maj 2015, o 16:05 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Gru 2014, o 09:06 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Nie chadzam na skróty. Więc kupowanie presta nie wchodzi w grę. Gram za krótko ale mam w gildii gościa 79 lvl nie gra od 2 lat ma na sobie 5600 presta to mnie zdziwiło.
Wiem że budowanie to długotrwały proces i nie mówiłem, by spadł mi z nieba chcę z moją ekipą na niego zapracować ale na naszych poziomach to naprawdę nie brak chęci, ale problem by go zdobywać, a to bardzo zniechęca. Nie ma problemu by mieć komplet w gildii to kwestia zaangażowania choć mieć w całości wszystkich, by działali jest problemem. Dziękuje wszystkim za rady wojen nie toczę wiec zbieranie presta po 1 zajmie nam, by rozbudować to na czym nam zależy bardzo bardzo długo. |
8 Maj 2015, o 10:16 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Tutaj masz temat odnośnie zdobywania prestiżu klik.
Taka wartość nie jest niczym dziwnym. Po prostu do osiągnięcia 12k prestiżu w gildii zdobywany prestiż jest bardzo duży, potem stopniowo maleje, by kiedyś osiągnąć minimalną wartość. Jakie są to progi - musiałby się wypowiedzieć ktoś kto ma wgląd w kod. Najbardziej opłacalną metodą na mid lvlu są zlecenia od suloga oraz bosy solo. Solo znaczy niestety bez peta, gdyż 'kradnie' on potencjalny prestiż - a szkoda. |
8 Maj 2015, o 10:45 |
|
Uczeń Simona
|
luky napisał(a): Solo znaczy niestety bez peta, gdyż 'kradnie' on potencjalny prestiż - a szkoda. Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenia ale pet nie zabiera nam prestiżu gdy ma chociaż jeden lvl mniej niż my. Zauważyłam to z własnego doświadczenia, przez chwilę myśląc że to jakiś bug że mi zamiast 4 dawało 3. Po rozmowie z GM serwera rozwiałam swoje wątpliwości. _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
8 Maj 2015, o 10:59 |
|
Chodząca legenda
|
Cytuj: Tym bardziej że aktualnie G prawie nic nie oferują, czego nie możnaby było zdobyć bez nich, nie licząc póki co buffków, ale ten bonus też chcą zabrać i dać poza G. Pokaż mi proszę, gdzie padła taka informacja, bo nie przypominam sobie, żebyśmy kiedykolwiek rozważali taką zmianę. |
8 Maj 2015, o 11:44 |
|
Uczeń Simona
|
DevV napisał(a): Pokaż mi proszę, gdzie padła taka informacja, bo nie przypominam sobie, żebyśmy kiedykolwiek rozważali taką zmianę. To z pomysłu JeeanD viewtopic.php?f=121&t=41904 _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
8 Maj 2015, o 11:53 |
|
Chodząca legenda
|
I gdzie jest tam napisane, że buffki mają zniknąć z gildii?
Buffy gildyjne są bezpieczne, w tej chwili są ważniejsze sprawy do roboty. |
8 Maj 2015, o 11:57 |
|
Uczeń Simona
|
DevV napisał(a): I gdzie jest tam napisane, że buffki mają zniknąć z gildii? Mówimy o Buddzie . Marku wbijanie powoli prestiżu jest bardzo fajne, może mozolnie idzie ale jaka satysfakcja za to . _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. |
8 Maj 2015, o 12:00 |
|
Inżynier
|
Nie chodziło mi że zabrane zostaną buffki z G, tylko że zaczynają być rozważane pomysły w których można będzie uzyskać buffki poza G, co dla mnie oznacza kolejne "ujęcie" G jej wartosci i funkcji. Zbyt dosłownie zrozumieliście słowo "zabranie" :p
|
8 Maj 2015, o 17:04 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
co do robieni lipnych wojnę wiem ze daj za to bany przynajmniej wybranym i wyzerują ci presta w G , a co do presta z boss to jak dostaje sie po 1 z waldak i z gorzałki a z fyo i gmo nic czasem chyba ze we 2 robię to daj po 1 lub 2 punkty to trochę lipa a honor mam prawie 11000 wbity , rozbudowanie G to trudna sprawa jak nie masz zgranej ekipy bo 2 osób nie wbija presta tak szybko , swoja droga mogli by dać zlecko co daj presta ,bo za te co sa dostaje się często 0 jak G przekroczy 30 k presta
|
10 Cze 2015, o 07:53 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |