Strona 2 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kasowanie postaci
Kasowanie postaci
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Cytuj: Dla mnie usuwanie postaci poniżej 10 lvla to mit, nigdy nie widziałem, zeby któraś z moich postaci usunięto. W 100% się zgadzam. Postaci depozyty, lolki na turnieje (specjalne tj np 1lvl), do blokowania nicków (fajny sposób, żeby zarobić Chce ktoś kupić legendarny nick Loki?:D), czy też te, które nie wyszły z prologu, ba nigdy na nie nie wszedłem- ot założyłem, zostawiłem, zapomniałem. Nigdy, żadnej postaci nie straciłem. _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
28 Cze 2015, o 10:29 |
|
Uczeń Simona
|
No i właśnie o tym mówiłem. Niezły zarobek co nie? zwykłe draństwo i chamstwo za przeproszeniem i gracze się dziwią że klimat się psuje bo taki jeden próbuje wyłudzać na zwolnieniu nicku, mój pomysł udostępnił by to za darmo, no ale fakt faktem założenie nowej postaci to minuta roboty, wzajemny szacunek i pomoc całego pride
|
28 Cze 2015, o 11:31 |
|
Uczeń Simona
|
ShaTaNek napisał(a): @Titania chyba mnie źle zrozumiałaś. Wszystko po pierwsze jest do ustalenia a po drugie to chodziło mi że musi się przynajmniej 1x w miesiącu zalogować jeśli tego nie zrobi to dostaje kolejny miesiąc i pod koniec tego drugiego miesiąca postać się kasuje a wszystkie rzeczy które miała na sobie wędrują do depozytu/jeśli nie ma miejsca wędrują one do pierwszej postaci która będzie na nowo założona jednakże będą one przypisane jako: hmm no nie wiem coś w stylu: "Nieznany przedmiot" A co jeśli ta "główna postać" Była na innym serwie niż lolek? Przecież ceny platyny też są różne na różnych serwerach. _________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
30 Cze 2015, o 09:14 |
|
Uczeń Simona
|
W takim przypadku platyna byla by wypakowywana
|
30 Cze 2015, o 15:35 |
|
Uczeń Simona
|
Ciekawie jest z tymi depo
A moze by ekipa zrobila przy wykupieniu all depo ostatni ktory by kosztowal 200 pl lub za ukonczenie q |
30 Cze 2015, o 23:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
hmm po co jak takowy system istniej bądź kreatywny
_________________ |
5 Lip 2015, o 13:31 |
|
Uczeń Simona
|
Mroku napisał(a): hmm po co jak takowy system istniej bądź kreatywny Nie chodzi o kreatywność, tylko ulepszanie gry. Jeśli obecny system zawodzi to jak najbardzoej- zmieńmy go. _________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
6 Lip 2015, o 23:04 |
|
Duma Forum!
|
System kasowania postaci jest lekko przytkany, dokładnie jak to szymdaro podał - nie będę podawał źródła tych danych - bo jakoś kojarzą mi się z własną wypowiedzią dla jednej z GM na s7
Dlatego też, w najbliższym czasie należy się spodziewać akcji 'Eksterminacja' i duża liczba postaci spełniających warunki kasacji tj. edit Błędnie podałem warunki kasacji - błąd przekreśliłem i za niego przepraszam - powinno być:240 dni nieaktywności i max 5 lvl. |
7 Lip 2015, o 07:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
System jest przytkany, bo jest przestarzały i nieprzystosowany do tak dużej ilości graczy? Może można od razu zrobić jakiś nowy programik, który będzie szybciej i wydajniej wrzucał do usunięcia postaci nielogujące się?
|
7 Lip 2015, o 14:58 |
|
Duma Forum!
|
Nie jest to kwestia przestarzalego programu, bo to w sumie prosty skrypt. Sprawdza dwa warunki i jeśli oba są true to kasuje. Problem polega na tym, że ilość kasowanych postaci była mniejsza niz ilość przybywających do puli spełniających warunki kasacji. Wystarczy zrobić jednorazowe czyszczenie i podnieść ilość kasowanych każdej nocy. To załatwi sprawę.
|
7 Lip 2015, o 15:44 |
|
Strona 2 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 78 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |