Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Parę myśli.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Straszny offtopic robicie, proponuję złożyć osobny temat w karczmie pod tytułem "cycki- błogosławieństwo cxy przekleństwo wojowniczki?", albo jakoś tak.
Pomysły nie zrobią znaczącej zmiany w Taernie, ale podobają mi się. _________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
3 Lip 2015, o 18:30 |
|
Uczeń Simona
|
A mnie by cycki przy pięknej wojowniczce bardzo uradowały
|
3 Lip 2015, o 18:42 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
http://scr.hu/6fi8/vz3d5
Proszę. Pozwoliłem sobie użyć zdjęcia znajomej, która strzela z łuku i jakoś nie widzę aby biust jej szczególnie przeszkadzał. |
3 Lip 2015, o 18:49 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Lwia napisał(a): 5) Zwój teleportacyjny (za platynę oczywiście) do znajomego. Bywają takie chwile, że coś się dzieje i trzeba do kogoś lecieć. Bywa i tak... że nawet z teleportu jest za daleko by zdążyć, np. złapanie wena czy innego czempa. Nie ma czasu na pląsy na mapce, wczytywanie czegokolwiek, itd. Jest potrzeba natychmiastowego działania. Skoro ktoś coś złapał - ma zablokowane pt i tak nikt "Obcy" mu nie wskoczy... zatem... i tak czy siak dołączy do osoby jakiś jego znajomy. Proponuję ułatwić ten manewr. Oczywiście minus taki, że ktoś Cię może zabić jak tylko się telepniesz... a Ty stracisz ów zwój - używasz go zatem na własną odpowiedzialność. Tylko tu uwaga, żeby była jasność, przenoszenie się do osoby znajdującej się w instancji ma być niemożliwe i zablokowane. By nie było oszukiwania przy biciu bossa, że w instancji nie będzie znajdować się 5 tylko 30 osób Polak potrafi, trzeba o tym pamiętać. Uważam, że taki zwój musiałby mieć sporą cenę (zysk, zysk, zysk) i tylko bogatych byłoby stać na skracanie sobie drogi w kryzysowej sytuacji do swego przyjaciela... na mapce A niech się bogacze cieszą i trwonią swoją platę, coś im się też należy. Skoro wprowadziliście zwoje z "Żółtego" dla leni... myślę, że i taki zwój nikomu by nie zaszkodził i nie przeszkadzał i być może kogoś zainteresował. Ja się tylko do tego przeczepię. Skoro jak robimy zlecenia na kasę , to jak znajomy by nam powiedział "Jestem w Zielonej komnacie, możesz się teleportować do mnie", to wtedy potworki na zieloną były do bicia tylko dla osób nie mających znajomych, osób którzy nie mają zwojów.Czyli z tego wynika , że jak znajomy da znać , że jest na zielonej , to ja wtedy biorę zlecko i prawie zawsze jest zielona w zleceniu, teleportuje się do zielonej. Więc proponuję , żeby jeszcze nie móc się teleportować podczas zleceń. |
4 Lip 2015, o 08:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wszystko fajnie tylko ten teleport jak kolega wyżej jestem za nim
_________________ |
4 Lip 2015, o 10:15 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |