Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Licznik online
Licznik online
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
|
Wystepuje tylko wtedy kiedy gramw taerna , zauwazylem. Ze gdy wlaczalem filmik na yt I logowalem jednoczesnie do gry(na postac) to wgrze mialem czarny ekran(zawieszala sie) ale filmik lecial
|
|
23 Paź 2015, o 10:47 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
seba11pl napisał(a): Wystepuje tylko wtedy kiedy gramw taerna , zauwazylem. Ze gdy wlaczalem filmik na yt I logowalem jednoczesnie do gry(na postac) to wgrze mialem czarny ekran(zawieszala sie) ale filmik lecial Takie zwiechy się zdarzają gdy jest mało pamięci RAM lub flash player jest przestarzały. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 Ostatnio edytowany przez HELLSING, 20 Mar 2017, o 00:55, edytowano w sumie 1 raz |
|
23 Paź 2015, o 18:40 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
TrueOgre napisał(a): Wiesz, wystarczy komputer z 2000 roku aby mieć 20/30 fps. Ale żeby grać bardzo komfortowo trzeba mieć jeszcze dobry internet Dobry internet...Co masz na myśli xD? Co do 2000 roku...hmm - może nawet i starsze - kwestia dołożenia lepszego RAMU |
|
24 Paź 2015, o 18:40 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Sajdzix napisał(a): TrueOgre napisał(a): Wiesz, wystarczy komputer z 2000 roku aby mieć 20/30 fps. Ale żeby grać bardzo komfortowo trzeba mieć jeszcze dobry internet Dobry internet...Co masz na myśli xD? Co do 2000 roku...hmm - może nawet i starsze - kwestia dołożenia lepszego RAMU Dobry internet czyli z dobrym pingiem _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
24 Paź 2015, o 19:53 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
TrueOgre napisał(a): Nie. Serwer byłby jeszcze bardziej obciążony obliczeniami. Rozwaliło mnie:D Kod: while (player.status=offline) { delay (1000); time++; }; ot i cala instrukcja tak koszmarnie obciążająca serwer.... dodawaj co sekundę 1 do licznika dopóki gracz się nie wyloguje... EDIT aha i z góry obalam argument o kwestii wyświetlania wyniku, że to obciąży serwer - tyle, że nijak nie będzie to wyświetlane na bieżąco, a po wejściu w postać (tak jak widzimy czas do końca premki, liczony na bieżąco, ale nie wyświetlający się na ekranie głównym w czasie rzeczywistym, a pobierający wartość do wyświetlenia w chwili otwarcia danego okna i nie odświeżający się) lub nawet na oknie logowania tylko, nie na wyborze postaci. //koniec EDITa Tylko nie wiem jaki takie coś ma sens... Licznik ile dni lub data założenia danej postaci (nie konta jako całości, ale każdej poszczególnej postaci na nim) i ewentualnie czas gry, ale w ciągu danej doby a nie od początku istnienia postaci, bo właściwie co to wyznacza? Może na low lvlu podstawa do przechwałek - "a ja wbiłem 40lvl w 20h" "a ja w 19..." _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
27 Paź 2015, o 11:26 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Nephalem napisał(a): TrueOgre napisał(a): Nie. Serwer byłby jeszcze bardziej obciążony obliczeniami. Rozwaliło mnie:D Kod: while (player.status=offline) { delay (1000); time++; }; ot i cala instrukcja tak koszmarnie obciążająca serwer.... dodawaj co sekundę 1 do licznika dopóki gracz się nie wyloguje... EDIT aha i z góry obalam argument o kwestii wyświetlania wyniku, że to obciąży serwer - tyle, że nijak nie będzie to wyświetlane na bieżąco, a po wejściu w postać (tak jak widzimy czas do końca premki, liczony na bieżąco, ale nie wyświetlający się na ekranie głównym w czasie rzeczywistym, a pobierający wartość do wyświetlenia w chwili otwarcia danego okna i nie odświeżający się) lub nawet na oknie logowania tylko, nie na wyborze postaci. //koniec EDITa Tylko nie wiem jaki takie coś ma sens... Licznik ile dni lub data założenia danej postaci (nie konta jako całości, ale każdej poszczególnej postaci na nim) i ewentualnie czas gry, ale w ciągu danej doby a nie od początku istnienia postaci, bo właściwie co to wyznacza? Może na low lvlu podstawa do przechwałek - "a ja wbiłem 40lvl w 20h" "a ja w 19..." Z góry dziękuje za kod oraz zainteresowanie tematem, może nie jest co do niczego potrzebne w tej chwili ale taka ciekawostka. Na pewno spora część graczy chciała by wiedzieć ile czasu zajęło im wyexpienie swojej postaci _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
28 Paź 2015, o 20:05 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Witam, podbijam temat.
Co myślicie o pomyśle? _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
20 Mar 2017, o 00:57 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Gdy Taern Broken Ranks będzie miał premierę i jeśli będziesz grać przez klienta podpiętego do Steama, to tam będzie zintegrowany w platformie licznik. Nie planujemy dodawać czegoś takiego do obecnej wersji, ale w przyszłości będzie taka możliwość
|
|
21 Mar 2017, o 10:19 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Lut 2016, o 15:29 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: KrokoHeal |
A tak apropo Taerna na Steamie, będzie można kupywac plate za euro w portfelu Steam?
|
|
21 Mar 2017, o 21:59 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Steam to rak.
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
21 Mar 2017, o 23:19 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 65 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |