Strona 2 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kantor
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Pirek napisał(a): Robie nup chara. Biore pozyczke, kase daje na postac glowna, kasuje nup chara i tak od zera do milionera. Pirek wyjście jest proste. Obciążyć długiem konto, a nie postać. Jakaś kwota wpływa na postać w obrębie danego konta, jest z automatu zabierana na poczet długu. Prawie tak jakby Ci komornik wsiadł na konto bankowe. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
6 Lis 2015, o 11:11 |
|
|
Uczeń Simona
|
Darkhen napisał(a): Obciążyć długiem konto, a nie postać. niezły suchar, polać mu. Najpierw niech ogarną problem multi... _________________ Step 1: Troubleshot. Step 2: Debug. Step 3: look step 2. Step 4: Polish. Step 5: Shine on. |
|
6 Lis 2015, o 11:22 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Calipsis napisał(a): Pirek, byłeś moderatorem? Od kogo jak od kogo, ale od Ciebie chyba można wymagać czytania ze zrozumieniem. A co byś z tego nupka dał w zastaw? Przepierdziane portki pirkomancji i czytania ze zrozumieniem? To byś dostał pożyczki 120 zł. A co za problem dać na nupka jakies crap rary?? Bo ja nie widzę żadnego. Za PIRKOmancje masz kufla Darkhen napisał(a): Pirek napisał(a): Robie nup chara. Biore pozyczke, kase daje na postac glowna, kasuje nup chara i tak od zera do milionera. Pirek wyjście jest proste. Obciążyć długiem konto, a nie postać. Jakaś kwota wpływa na postać w obrębie danego konta, jest z automatu zabierana na poczet długu. Prawie tak jakby Ci komornik wsiadł na konto bankowe. Żeby zrobić to co napisałem potrzebne jest stworzenie nupka na nowym koncie ponieważ multilog jest zablokowany. |
|
6 Lis 2015, o 11:27 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Tablon napisał(a): Darkhen napisał(a): Obciążyć długiem konto, a nie postać. niezły suchar, polać mu. Najpierw niech ogarną problem multi... Tyle wiesz ile zjesz. Nie odróżniasz nawet multi od zasiadania ale piszesz tylko, żeby zaistnieć jak w temacie o zmianach łucznika. @Pirek Zakładanie nowych kont grozi banem więc ja bym się nie spodziewał jakiejś lawiny pazernych na parę kk. Chociaż natura ludzka jest taka, że pewnie kilku się znajdzie. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
6 Lis 2015, o 11:56 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
@Darkhen Ja lubię w pomysłach szukać słabych stron w szczególności, że większość od razu krzyczy "Tak wprowadzamy"
Wykazałem problem i twórca pomysłu ma teraz pole do popisu, żeby zapobiec takim sytuacją |
|
6 Lis 2015, o 12:01 |
|
|
Uczeń Simona
|
Darkhen napisał(a): Tyle wiesz ile zjesz. Nie odróżniasz nawet multi od zasiadania ale piszesz tylko, żeby zaistnieć jak w temacie o zmianach łucznika. Dokładnie. Ani z multi, ani z zasiadaniem nie mam nic wspólnego. A łuk to najlepsza postać. I tyle. Że ludzie się nie znają i wolą grać w totka zabierając VD i BB zamiast ŁK i SH - ich problem. Trendy, mody - kogo to obchodzi? _________________ Step 1: Troubleshot. Step 2: Debug. Step 3: look step 2. Step 4: Polish. Step 5: Shine on. |
|
6 Lis 2015, o 13:31 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
A za dmg będzie robił dru
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
6 Lis 2015, o 13:59 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Czegoś nie rozumiem. Jeśli taki htagan kosztuje 7.5kk i jest uszkodzony, to 5% to ok 375k. Więc nawet jeśli da się w zastaw 10 htaganów i ucieknie z postacią to jaki z tego zysk? Już lepiej przetopić na eski. Natomiast jeśli damy w zastaw ulepszone virveny dostaniemy około 2.5kk. Czy spłacimy? Moim zdaniem tak, virveny +5 są warte więcej niż 2.5kk. Proszę wyjaśnijcie mi jak można stać się milionerem nie mając nic?
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
6 Lis 2015, o 17:11 |
|
|
|
no to po co to wprowadzać ? skoro na normalnych serwerach lepiej eske zrobić i tylko na hc widać jakis ewentualny sposób użycia ? skoro sama mówisz jak mało to daje to po co coś takiego ? jak 30 lvl ma wziac za item 15k to niech lepiejzrobi DQ z biblio
|
|
6 Lis 2015, o 18:26 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Nie tylko na HC. Wyobraź sobie sytuację, gdy brakuje Ci jakiejś małej sumy do kupna rara na handlowym, esek, czy wypadu na Lugusa, a używasz na zmiane worka i dmorlunga. Zastawiasz taką rzecz, odbierasz kasę, jak nie oddasz Twoja strata. Zwykły zastaw. Nie każdy ma znajomych w grze, żeby mu pożyczyli. Kredyt jest instytucją starą jak świat, dlaczego nie ma go być w Taernie, oczywiście wszystko z głową.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
6 Lis 2015, o 20:11 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 150 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |