![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Połączenie kont
Autor | Wiadomość |
---|---|
Inżynier
Rejestracja: 9 Maj 2013, o 00:25 Posty: 384 Podziękowano: 394 razy Otrzymanych podziękowań: 255 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Idąc tym tokiem myślenia można dojść do wniosku, że nie możemy logowac się nawet w kafejce internetowej "bo nie mam tutaj logów", ani u kolegi którego chcemy namówić do grania z takiego samego powodu, co byloby czystym debilizmem.
Ją wychodze z innego założenia, jeżeli wg regulaminu, mogę posiadać 1 konto i wiem o zakazie zasiadania przez nowe osoby, to staram się nie logowac będąc u kogoś poznanego przez grę u kogo nie mam logów ![]() Ale z drugiej strony nie krempuje się logowac w innych miejscach lub za pośrednictwem innych dostawców, jeżeli tylko mam pewność, że nikt wcześniej tam nie logowal. Analogicznie, przeorowadzisz się, również nikt nie powinien się Ciebie czepiac ![]() Ale jak wyżej napisałem, te rozważania powinna w swoim gronie prowadzic gora, my tylko powinniśmy mieć czyste sumienie ![]() |
24 Lis 2015, o 10:03 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |