Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zrobicie coś z tym Tygrysem?
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Cze 2013, o 21:57 Posty: 15 Miejscowość: Insta Ichiego Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DargsSapper |
fajny opis stylów walki
_________________ "Napisz więc to,co widziałeś,i to co jest,co potem musi się stać"* * Apokalipsa św.Jana 1,19. |
|
13 Sty 2016, o 23:51 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dargas nic nie wnosisz do tematu wiec rozwijaj swoja wypowiedz bo bd zagro z polaka ;/
Ja nadal mysle ze nie ma szans na te style bo po co skoro pet nie zastapi gracza _________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
14 Sty 2016, o 19:51 |
|
|
Rejestracja: 7 Cze 2013, o 21:57 Posty: 15 Miejscowość: Insta Ichiego Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DargsSapper |
chciało ci się to dwa razy pisać
wniosę: Mam mo ale nw co wybrać jako peta a kolega ładnie opisał mi tygryska i skorpiona i chciałem z za to podziękować , jeśli chodzi o ustawione tury to jestem delikatnie na nie wole raczej założenia że pety będą co cokolwiek robić. Dzięki :d tu ja _________________ "Napisz więc to,co widziałeś,i to co jest,co potem musi się stać"* * Apokalipsa św.Jana 1,19. |
|
16 Sty 2016, o 21:18 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Na yt sa nawet recenzje petow warto poszukac
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
16 Sty 2016, o 23:43 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 2 Sie 2015, o 05:04 Posty: 31 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: GoodTank |
Czy aby aktualne? Jeśli tak to poproszę linki do tychże filmów, bo sam szukałem godzinami i nie znalazłem nic co dałoby mi konkretne informacje na temat tego, czy innego peta. Jest jeden filmik o petach gildiowych, ale baaardzo stary więc nie aktualny. Po up-ku wszystkie pety mają zmienione taktyki i skille (niektóre).
|
|
20 Sty 2016, o 23:35 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Zgadzam się z autorem. Husarion szczerze nie wiele poprawia, czasami bije 7 razy a czasami stoi. Najbardziej denerwuje mnie wtapianie. Powinno być przywrócony dawny stan wtapiania, taki jaki był kiedyś - jaguar dawał wtapianie tylko sobie, albo chociaż sobie i swojemu panu. Te zmiana nie ulepszyła jaguara tylko go popsuła, wcześniej leniuchował jak już jedną rundę, a teraz jak idzie się w pt jaguar+4 graczy to potrafi te 5 rund stać nic nie robiąc, bo jego (źle zaprogramowany) instynkt mówi mu że jak każdemu nie da tego wtapiania to wszyscy popadają...
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
|
21 Sty 2016, o 00:07 |
|
|
wiec jak jest z tym linkiem z yt?
_________________ "Napisz więc to,co widziałeś,i to co jest,co potem musi się stać"* * Apokalipsa św.Jana 1,19. |
|
22 Sty 2016, o 02:19 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
z linkiem sam bym musial poszukac jaguar ma problemy ale nie jest zlym petem co ma powiedziec kobra i skorpion ?
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
24 Sty 2016, o 15:51 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 78 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |