![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pumpmaster - propozycje zmian
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Też kiedyś miałem 20 lvl, pumpa nie było wcale i dało się grać.
Gra była moim zdaniem ciekawsza, bardziej emocjonująca. Teraz ta gra jest coraz łatwiejsza, przez co szybciej się potrafi znudzić. Przecież taki orany noobek również wbije kiedyś ten większy lvl i wtedy on będzie orać słabszych, tak jak i jego orano. Według mnie tego pumpa wcale nie powinno być, gra tym ciekawsza im trudniejsza ![]() A tak już całkiem na serio najlepszym rozwiązaniem przecież byłoby całkowite usunięcie pumpa, jednak pozostawienie sadysty, oraz dodanie ogromnych kar związanych z tym statusem, czyli: *200% większa kara u smierci *50% mniejszy exp *50% mniej złota *50% wolniejszy odpoczynek *Tasak nad głową i możliwość atakowania gracza na każdym polu. Myślę że taka kara każdego by mocno bolała i gracz dwa razy by się zastanowił zanim zaatakuje słabszego. ![]() ![]() _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
31 Sty 2016, o 22:59 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
HELLSING napisał(a): ... ![]() Odnośnie wyrównywania szans pumpem. Nie sprawdzi się. Kto chodzi na łapanie graczy? Wykokszony lolek highlvl postaci, a więc doinwestowany. Zacznie się dopiero "sprawdzanie" Dam radę pumpowi czy nie.Tu potrzebna jest gruntowna przebudowa systemu obrony przed atakami ze znaczną przewagą lvl. |
1 Lut 2016, o 14:02 |
|
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |