Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
itemy do morfowania za pln :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
wedlug mnie dawanie po ponad 100kk na morfa to bez sens , to juz wole stworzyc sb nowa postac przynajmniej beda to lepiej ulokowane oszczednosci , i wlasnie o to mi chodzilo zeby bylo to ogolnie dostepne , zwiekszylo by to ilosc osob dotujacych
|
1 Kwi 2016, o 15:41 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł na dłuższą mete niedopracowany , chociaz w pewnym elemencie ciekawy.
Gdy wejdzie taka opcja gracze nagle kupią sobie skiny za złotówki , pomijamy wtedy fakt dropienia setu. Niby fajnie, Drygu zatankuje ferrari, ktos bedzie mial skin. Ale to raczej zdestabilizuje rynek . Widziałbym to inaczej, ograniczenie do tego, ze mozemy kupic tylko i wyłącznie 1 rzecz z obecnych/istniejących w grze . Chociaz tu protest wniosą osoby , które kiedys za miliony kupiły sobie unikat , a dzis ktos bedzie mogl miec taki sam image. Z uwagi jednak ,ze kazdy chce sie wyrozniac jesli wprowadzic taka opcje najlepiej byloby stworzyc nowe skiny, ktora mozna nabyc tylko i wylacznie za realne pieniądze. Podsumowujac , jesli calkiem unikatowe skiny - tak! jesli skiny znajdujace sie juz w grze - nie! _________________ "Wystarczą dwa udane skoki dziennie, tak jak mawiali Adam Małysz i Al Capone" http://www.pown.it/3901/33587185 ->> s7 wend |
1 Kwi 2016, o 16:01 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
dla mnie to mogą być i nawet calkiem nowe przedmioty tylko do kupienia za zlotowki byle by toladne bylo, zawsze byla by to jakas alternatywa
|
1 Kwi 2016, o 16:28 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 78 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |