Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Łączenie serwerów
Łączenie serwerów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
galajus napisał(a): bajki piszesz, nie beda laczyc wszystkich serwerow ;d Alez Gal, oczywiscie, ze w wersji 3D beda. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka _________________ Kupuj w SZOPIE! Check my Youtube channel! "Call me King, call me demon - Water forgets the names of the drowned." |
29 Lip 2016, o 13:48 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Krzeeslaw napisał(a): galajus napisał(a): bajki piszesz, nie beda laczyc wszystkich serwerow ;d Alez Gal, oczywiscie, ze w wersji 3D beda. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Drygu pisal, ze w 3D bedzie kilka serwerow 3D i jeden 2D. Łączenia nie będzie... _________________
Spoiler:
|
29 Lip 2016, o 13:57 |
|
Uczeń Simona
|
Z tego co pamiętam, nawet gdzieś ba blogu było pisane, że żadnego łączenia serwerów nie będzie. I dobrze.
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka _________________ Łuk 124, Dr 90, Sh 88, Vd 76 ~Tolnor |
29 Lip 2016, o 14:09 |
|
Współpracownik Gnarla
|
I w jaki sposób mamy łapać czempy?
_________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
29 Lip 2016, o 22:32 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 13 Lip 2016, o 01:08 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Seyer Serwer: HardCore |
Nerthar napisał(a): Krzeeslaw napisał(a): galajus napisał(a): bajki piszesz, nie beda laczyc wszystkich serwerow ;d Alez Gal, oczywiscie, ze w wersji 3D beda. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Drygu pisal, ze w 3D bedzie kilka serwerow 3D i jeden 2D. Łączenia nie będzie... Czyli co , będzie jakiś nowy serwer jak powstanie 3d czy jak ? |
30 Lip 2016, o 08:19 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Tu jest wypowiedz Dryga:
http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=70&t=45253&hilit=nazwy+serwer%C3%B3w _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
30 Lip 2016, o 11:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Drygu wypowiada się, że nigdzie nie było mówione iż połączone zostaną serwery w jeden i gracze sami sobie to wymyślili. Coś mi tu nie grało, więc zacząłem szukać... i znalazłem pewien wpis.
http://blog.taern.com/taern-broken-ranks-faq/ Sądzę, że wkradł się tutaj pewien błąd zrozumienia. Po przeczytaniu tego tekstu 5 razy uznałem, że faktycznie nie było mowy o czymś takim. Wszystkie serwery Larkas, Ostlor, Duneb i HC zaczynają działać w 3D i powstaje jeden nowy serwer 3D, a więc w zamyśle z tamtych czasów będzie 5 serwerów 3D i jeden 2D. Wielu graczy przez czerwone wyostrzenie mogło błędnie zinterpretować tą informację, że zostają odpalone serwery, a następnie następuje przenoszenie kont na jeden serwer 3D albo na serwer 2D, czyli powolna wyprowadzka graczy. Ten błąd interpretacji mógł sprawić to zamieszanie, że wielu uznało właśnie, że serwery zostaną połączone w jeden - w tym ja. Teraz już wszystko jasne. _________________ Tikki! Kropkuj! Taaaaaaak! Niesamowita Biedronkaaaaa! |
1 Sie 2016, o 00:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Lodbrook napisał(a): Nie chcemy na ostlor graczy z dunebu, wystarczą nam oszołomy z s4 U nas już nie ma podziałów na s1/s2, a u was jeszcze są, co merge był z 8-10 miesięcy wcześniej xD? Tapatalk 5.7.0 _________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
1 Sie 2016, o 07:52 |
|
Błądzący w Tunelach
|
NashVille napisał(a): Lodbrook napisał(a): Nie chcemy na ostlor graczy z dunebu, wystarczą nam oszołomy z s4 U nas już nie ma podziałów na s1/s2, a u was jeszcze są, co merge był z 8-10 miesięcy wcześniej xD? Tapatalk 5.7.0 Nic podobnego ale zawsze znajdą się czarne owce _________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
1 Sie 2016, o 14:00 |
|
Walczący z drzewcami
|
Co do tego co zacytowała Vanessa to dla mnie wygląda to na bardziej, niż oczywiste, że zostanie utworzony NOWY serwer co nigdy nie oznaczało, że stare znikną... Będzie Ostlor, Larkas, Duneb i jakiś inny nowy serwer 3D, na który będzie się można przenieść i zapewne jak liczba graczy będzie duża kolejny nowy serwer 3d i 2 następne jak będzie trzeba, z kolei w międzyczasie ilość serwerów 2D będzie maleć bo i graczy tam ubędzie. I nie trzeba tego nadinterpretować, ale czytać ze zrozumieniem.
_________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
1 Sie 2016, o 14:28 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |