Strona 2 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Targowisko na poważnie - kompromis
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Ja jestem za pozostawieniem samego czatu.
Najgorszym rozwiazaniem jest to i to. Wtedy czesc graczy by siedziala przy straganach czesc czytala czat a w efekcie nigdzie by nic nie bylo... Jeden wielki zamet. |
|
26 Sie 2016, o 17:05 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
A może coś na zasadzie foodu z którym spotkałem się w kilku grach. Ustawiasz sobie treść ogłoszenia i częstotliwość zamieszczania wiadomości (wiadomo u nas raz na 10 minut). I idziesz sobie robić co tam chcesz, nie martwiąc się o to czy czas już minął czy nie.
Myślę, że przy okazji wprowadzenia klienta, taka opcja mogłaby zostać dodana. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
26 Sie 2016, o 18:54 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Yambo napisał(a): Ja jestem za pozostawieniem samego czatu. Najgorszym rozwiazaniem jest to i to. Wtedy czesc graczy by siedziala przy straganach czesc czytala czat a w efekcie nigdzie by nic nie bylo... Jeden wielki zamet. Nie jest takim najgorszym, bo w przypadku epików czy setów na 100+ gracze bardziej robią aukcje kto da więcej, więc tego by się nie wystawiało na targowisku. Natomiast siedzieć cały czas przy straganach to jak dla mnie jest o wiele lepiej niż ciągle w gildii z klatkami, chociaż cały czas można przeglądać jakieś oferty i w dodatku udostępni to więcej możliwości m.in. składniki do flaszek/flaszki czy typu eska i rary mniejsze. |
|
26 Sie 2016, o 19:01 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Tak w skrócie te stragany to po prostu nasza oferta na handlowym bez czekania 10 minut ( w każdej chwili może ktoś zobaczyć co sprzedajesz ) , wyłożenie od razu na ladę, nie trzeba przeglądać i wychwytywać ofert na chacie, wszystko jest łanie rozłożone i widoczne, oraz myślę że jeszcze bardziej uklimatyzowałoby to grę.
_________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
|
26 Sie 2016, o 19:11 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Voliene napisał(a): Tak w skrócie te stragany to po prostu nasza oferta na handlowym bez czekania 10 minut ( w każdej chwili może ktoś zobaczyć co sprzedajesz ) , wyłożenie od razu na ladę, nie trzeba przeglądać i wychwytywać ofert na chacie, wszystko jest łanie rozłożone i widoczne, oraz myślę że jeszcze bardziej uklimatyzowałoby to grę. Dokładnie a możliwość wyceny ułatwiłaby to jeszcze bardziej i zmniejszyła spam na prv gdy nie raz pisze z kilkanaście osób o dany rar _________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
|
26 Sie 2016, o 19:59 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Ale jak rozumiem wystawiasz stragan i Twoja postać pilnuje stragsnu. Czyli brak możliwości robienia czegokolwiek innego. Ciekawi mnie ile osób tak naprawdę by te stragany wystawiało.
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
26 Sie 2016, o 20:12 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Wiele osob nie ustala ceny za rar z gory.
Np. ja zawsze wystawiam towar bez gdyz dzięki rozmowie i negocjacji moge sprzedac drozej/kupic taniej i wiem również ile klient moze zaplacic. Co jest minusem targowiska, wole czat. |
|
26 Sie 2016, o 20:25 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
I znowu nie czytacie ze zrozumieniem. Taki bazarek wystawiałyby osoby, które logną do gry ale czasem muszą odejść od kompa i coś tam zrobić i zamiast wylogowywania się stawiałyby takie kramy z przedmiotami i ich cenami i zajęłyby się czymś tam co mieli zrobić
Alternatywa czatu handlowego nadal zostałaby zachowana. _________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
|
26 Sie 2016, o 23:27 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Yambo napisał(a): Wiele osob nie ustala ceny za rar z gory. Np. ja zawsze wystawiam towar bez gdyz dzięki rozmowie i negocjacji moge sprzedac drozej/kupic taniej i wiem również ile klient moze zaplacic. Co jest minusem targowiska, wole czat. No to po co ustalać cenę od razu? Co za problem wstawienia aukcji? _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
|
27 Sie 2016, o 06:31 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Japycz napisał(a): I znowu nie czytacie ze zrozumieniem. Taki bazarek wystawiałyby osoby, które logną do gry ale czasem muszą odejść od kompa i coś tam zrobić i zamiast wylogowywania się stawiałyby takie kramy z przedmiotami i ich cenami i zajęłyby się czymś tam co mieli zrobić Alternatywa czatu handlowego nadal zostałaby zachowana. Ustawiać kramik na max 10 minut? Przecież na afku wywala z gry. Chyba, że myślisz o zgrai "duchów" obciążających jedynie serwery, gdzie przy kilkuset kramach przejście między jednym a drugim będzie trwało 5 minut. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. Ostatnio edytowany przez Darkhen, 27 Sie 2016, o 09:32, edytowano w sumie 1 raz |
|
27 Sie 2016, o 09:09 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |