Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czarne pola przy wszystkich czempionach.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Sie 2016, o 18:59 Posty: 2 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DrTyskie Serwer: HardCore |
Moim zdaniem to zły pomysł w końcu jakby przy każdym czempionie było czarne pole to by była masakra to że np padają specjalnie to już jest ban tak jak powiedział to ktoś wyżej a po 2 to by zniechęciło graczy do czekania na te czempiony dlatego że taki np 22 chce zabić sobie kruczego albo kosiora i wyobraź sobie że przyjdzie sobie taki na przykład 50 i go zabije bo jest czarne pole i się chłop cieszy ze zabrał szanse dropu jakiemuś nowemu graczowi (haha bardzo zabawne =żartowałem) tyle co do mojej myśli na ten temat czarnego pola w okół czempionów
|
18 Sie 2016, o 19:57 |
|
Błądzący w Tunelach
|
A ja chce żeby czarne pole było wokół każdego gracza poniżej 50 poziomu i się z nim przemieszczało .
@edit Dla mniej kumatych - to ironia. _________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
18 Sie 2016, o 20:06 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 82 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |