![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Koń
Koń
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 12 Gru 2014, o 03:04 Posty: 147 Podziękowano: 26 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Uiopek ![]() |
Jestem za koniem. Trochę udźwigu ok. Ale co do prędkości chodzenia po mapie, to wg mnie rozsądne było by 10%, a nie jak ktoś napisał, 2x szybciej. No i konie tylko za platynę. Nawet w cenie dodatkowego slota w 3 klatce. Nie może być tanio i łatwo. Albo za platynę i tylko dla posiadaczy premium.
|
29 Mar 2017, o 12:37 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2016, o 08:39 Posty: 31 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Serwer: Tolnor ![]() |
@ZuzekN
No może przesadziłem z porównaniem tych wartości ![]() Zawsze można zmniejszyć do 5% bazowy bonus od szybkości dla wierzchowca przy zakupie - poziom 5 miałbym szybkość 125% szybkości postaci skoro miałyby być dodane siodła dodatkowo zwiększające szybkość poruszania się konia. Oczywiście jeżeli muł jest lepszym rozwiązaniem to bonus do prędkości 1% byłby odpowiedni ![]() @Szymdaro Szybkość jak szybkość ale koń za platynę dla osób bez wieży teleportacji byłby dobrym ułatwieniem rozgrywki. Tak jak ktoś napisał koń mógłby posiadać żłób, do którego, podobnie jak z petami gildyjnymi, dodawać gracz musiałby jedzenie, by koń nie padł, więc jednocześnie byłby jakiś koszt użytkowania (jak korzystanie z wieży kosztuje zwoje tak konia kosztowałoby jedzenie). _________________ Serwer Hc: Sheed na zawsze |
29 Mar 2017, o 13:21 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 30 Cze 2016, o 19:39 Posty: 112 Podziękowano: 31 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: Havada Serwer: Ostlor ![]() |
Z moich obserwacji wynika, że wprowadzenie "wierzchowców" to dla lwiej części gier początek końca. Co innego wprowadzenie specjalnych petów zwiększających udźwig, tutaj jestem na duże tak, to się od dawna przewija przez forum, no ale na pewno nie wierzchowce, na których się patataja po całej mapie.
_________________ Jeżeli chcesz poznać różnicę między samouczkiem a prawdziwym Taernem, odwiedź nas na hc. |
30 Mar 2017, o 22:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |