Strona 2 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
YouTube & Taern
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
@seba11pl
Bardzo fajny to by był pomysł ale czy na to są jakieś szanse aby taka komenda powstała _________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
|
1 Cze 2017, o 21:11 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Smilodon, ja osobiście jeszcze się nie spotkałem z tym aby szanujący się YTber wrzucił link na globa do swojego filmu. Może na mnie nie trafiło, chyba że chodzi Ci o sytuację gdy jakiś przydupas YTbera wrzuca link, bez prośby autora, tak bywa, lecz ja osobiście nigdy bym się nie zareklarował na czacie w grze, moim zdaniem to hańba.
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
|
1 Cze 2017, o 21:27 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie wiem jakie sa teraz standardy szanujacego sie youtubera ale nie kazdy od razu jest znany i jak mozna sie reklamowac za free to chyba warto oczywiscie poki nie przerodzi sie to w spam i zebranie o lajki
co do dodania komendy blokujacej linki yt mozna by dodac taka mozliwosc na pewno nie zaszkodzi tyle ze ekipa zajmuje sie teraz tym nieszczesnym broken ranks poganiana "fala hejtu" wiec takie drobne usprawnienia to raczej melodia przyszlosci Poki co jesli to komus przeszkadza moze uzyc komendy ignore wobec gracza wrzucajacego linki (tak wiem limit 10 osob powinni to powiekszyc) |
|
2 Cze 2017, o 22:04 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jeśli komuś zależy na sławie na YT to jedno jest pewne, dzięki Taernowi na pewno jej nie osiągnie.
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
|
6 Cze 2017, o 00:12 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
NashVille napisał(a): Jeśli komuś zależy na sławie na YT to jedno jest pewne, dzięki Taernowi na pewno jej nie osiągnie. chyba, ze zalezy mu na samej slawie w tej grze Kazdy od czegos zaczyna ;p Gdzies juz pisalem w podobnym temacie, nadal sa osoby ktore spamuja swoimi linkami co pare min przez caly dzien i kary nie maja. Fajnie jakby polityka moderacji w tym temacie tez sie nieco zmienila _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
6 Cze 2017, o 04:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
NashVille napisał(a): Jeśli komuś zależy na sławie na YT to jedno jest pewne, dzięki Taernowi na pewno jej nie osiągnie. Widzisz Nash sporo jest ludzi co chcą być sławni po przez grę _________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
|
6 Cze 2017, o 12:18 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Gru 2016, o 18:56 Posty: 1 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: JayLee |
Jestem za zablokowaniem linków yt,na czatach Taernu.
|
|
6 Cze 2017, o 12:22 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Vandrequss napisał(a): Jestem za zablokowaniem linków yt,na czatach Taernu. Nie ty jeden i nie ostatni większość graczy jest za tym , gracze którzy nagrywają filmy często promują je po przez wstawienie na czat globalny _________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
|
6 Cze 2017, o 15:12 |
|
|
|
galajus napisał(a): NashVille napisał(a): Jeśli komuś zależy na sławie na YT to jedno jest pewne, dzięki Taernowi na pewno jej nie osiągnie. chyba, ze zalezy mu na samej slawie w tej grze Kazdy od czegos zaczyna ;p Gdzies juz pisalem w podobnym temacie, nadal sa osoby ktore spamuja swoimi linkami co pare min przez caly dzien i kary nie maja. Fajnie jakby polityka moderacji w tym temacie tez sie nieco zmienila Sorry ale póki co nie ma na yt nowego contentu z taerna. wszystko sie powtarza, te same osoby, te same bossy, ci sami zwyciezcy turniejow od lat. NIE MA SENSU wpuszczac taki chłam na czaty. rekordy pobijają tylko konkursy za subskrypcje. |
|
6 Cze 2017, o 19:34 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Cze 2017, o 20:07 Posty: 3 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: HardCore |
Być może to głupi pomysł ale co byście powiedzieli o osobnym kanale na Czacie? Strefa która byłaby wyłącznie od linków. Osoby chcące rozsławiać swoje imię na youtube miały by taką możliwość. Reszta natomiast mogłaby cieszyć się czystym czatem głównym, oczywiście jeśli główny oraz 'kurczak' byłby zablokowany możliwością linkowania youtuba.
|
|
17 Cze 2017, o 16:48 |
|
|
Strona 2 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |