![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wyspa
Wyspa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Kwi 2018, o 16:55 Posty: 4 Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Casoten Serwer: Tolnor ![]() |
ja bym dodal mozliwosc brania kasowego od maga ale dla 20-30 lvli, ktore daje nie wiem 50-80k bo ciezko uzbierac kase na eq na 30lv majac 20 poziom
|
20 Maj 2019, o 19:05 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 11 Lip 2015, o 09:21 Posty: 23 Miejscowość: Łęczna Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy Nick w grze: Flipperr Serwer: Ostlor ![]() |
no i przedział 3 dq też najbardziej mi odpowiada w tym miejscu
_________________ Flipperr sh136 ON/OFF Aanniitteek mo77 ON/OFF MiniBrother dr43 ON/OFF Kumpel wszystkich Kumpli Gildia: AlternatiiVe "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." |
22 Maj 2019, o 09:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |