Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy boss Lvl i Nuda
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
@up
Wez sobie ryca i idź na dwójki na stok, exp srogi, grupka pada szybko, jedyny minus to czarne pole |
|
16 Mar 2018, o 11:39 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Sophos napisał(a): @up Wez sobie ryca i idź na dwójki na stok, exp srogi, grupka pada szybko, jedyny minus to czarne pole Nie każdy chce grać rycem |
|
16 Mar 2018, o 12:39 |
|
|
Chodząca legenda
|
Dlatego zaproponował, aby takiego znaleźć do drużyny, a nie nim grać. Poza tym mamy szatana, jaskółkę, bossy / czempy w Beirn, sporo zleceń, DQ - chociażby sokolniczka, jastrząbki, jaki, yeti do expienia solo jest przyjemne. Już nie mówię o lempo, trolach czy biciu lalek solo, ale są inne opcje.
Teraz tylko czekam aż Grendel zasypiesz handlowy rarami z nowego bossa, zanim zdąży Ci się znudzić całkowicie. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
16 Mar 2018, o 15:53 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Powtórzę to co już kiedyś raz pisałem. Odblokowanie wbijania poziomów powyżej 140 jest bezsensowne bo taka 140 znowu będzie latać losowe zeby tylko wbić level.
Gdybym ja o tym decydował to zrobiłbym to na zasadzie ekstremalnie trudnych wyzwań. Przykładowo wprowadziłbym 5 czy 10 leveli które należało by odblokować. Przykładowo przy ubiciu określonej ilości Endgamowych bosów w osiągnięciach npc by odblokowywał możliwość zdobywania expa na następny poziom. Np. 200 ubitych moran idziemy i w Berin Bedisa daje nam swoje błogosławieństwo i odblokowuje "możliwość zdobywania expa na następny poziom". Takich wyzwań można wymyślać kilka-kilkanaście. Przeskoki expa miedzy levelami też powinny być wielkie. Ale myślę, że nie sprawiło by to, że ktoś przyfarmi losy i w miesiąc 2, znowu będzie miał maksa. _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
17 Mar 2018, o 09:47 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 110 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |