![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Rary lepsze od Epików - czas to naprawić!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 9 Sty 2018, o 15:16 Posty: 32 Miejscowość: ~Poznań Podziękowano: 19 razy Otrzymanych podziękowań: 61 razy Nick w grze: Temorek Serwer: Tolnor ![]() |
Ja również uważam że reforma epika jest potrzebna.
Epik powinien moja postać robić lepsza - lepsza bo stać mnie na wydatek czasem nawet 1kkk Na dzień dzisiejszy po raz drugi bym żmija nie kupował - wolałbym założyć berlinowy widelec wyexpić na 7/8 poziom a za 950kk ulepszyć sobie eq. _________________ Temorek - Mag Ognia[140 poziom] - Tolnor |
5 Sty 2019, o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
Epiki wymagają zmian już od długiego czasu, wystarczy popatrzeć chociaż na trójząb, który jest tylko wierzchołkiem tej góry
![]() Pamiętam powtarzany przeciwko temu, argument że są dostępne od 60 lvla ![]() ![]() LosLukaszos napisał(a): Dalej czekam na crafting nowych epików który będzie cholernie wymagający i czasochłonny, a nie polegający na szczęściu jak prawie wszystko w tej grze. To bardzo dobry pomysł, od dawna jestem za wprowadzeniem dodatkowych możliwości zdobycia epika, które w żaden sposób nie są wyjątkowe dla ludzi, którzy dropnęli ich po kilka sztuk a dla niektórych stanowią relikt, który mogą sobie jedynie polizać przez szybę. W sklepach powinny być od dawna- oczywiście za odpowiednio wysoką cenę i choćby możliwość kupna w ten sposób tylko jednego na dane konto. Crafting również na plus. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
5 Sty 2019, o 17:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |