Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
BOS ~ Lv 40+ / Kamenak
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Jak dla mnie :
Rary za fajne chodzi o to ze staty za dobre. Sposób na to? : Zrobić długą instę żeby nie było latania jak u krzyżaka lub Zrobić z niego naprawde trudnego bossa ,np Dać go w 5 osobowej grupce np 4 łuczników lub 2 łuczników i 2 fizoli. Po 2: Ilość i rodzaj mobków w inście: można było by dać jakieś silniejsze dla podniesienia trudności bossa. Ponadto proponuję aby ten boss był swego rodzaju olbrzymim wilkiem : -lokalizacja blisko polany przy trakcie ,gdzie Lesgar z karczmy już nie raz trudził się z wilkami, -Wygląd -proponuje dać powiększonego wilka (takiego z białą grzywą-jaki jest w niedźwiedziej przysłudze -wyzwanie Wilczego) _________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
28 Lip 2011, o 22:56 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Coś w stylu wilkołaka . I bardziej jak na wilka to już sheed albo zostawmy barbe .Insta moze być długa ale nie wypełniona potworkami albo średnia z dużą iloscia.
I przepraszam za pomyłke rary są na poziomie VIII a nie VII wszystko z pośpiechu. _________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
28 Lip 2011, o 23:24 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Poprawiłem można już komentować.
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
2 Sie 2011, o 22:03 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 7 Mar 2011, o 17:11 Posty: 42 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jestem za skoro ma byc spory exp za cala droge tak jak na dz to sie oplaca. wkoncu troche czasu dz sie robi tak samo by bylo z tym bosem
|
2 Sie 2011, o 22:16 |
|
Uczeń Simona
|
Ja bym nie dawal wejsca w kemenak bo jak sadze wiekszosc 30 miala by problem z wejsciem.
_________________ |
7 Sie 2011, o 10:37 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ale to jest boss dla lvli 40+ więc...
_________________ SARNASES Łucznik 63 s2 Start Gry 14.12.2010 . Takich czasów nawet najstarsi górale nie pamietają. Jestem z wami już rok!!! |
7 Sie 2011, o 16:51 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 18 Wrz 2012, o 16:07 Posty: 31 Miejscowość: zamość Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jestem za
ostrzeżenie za odkopanie przestarzałego tematu bezsensownym postem - ironka _________________ voodoboss,OFF (ta profa jest nuda pogram innymi) (red czacha 1000 statusu) |
17 Gru 2012, o 11:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
Lehmar,ty myślisz,że Bill Gates siedział na kiblu i wymyslil microsofta?
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
17 Gru 2012, o 13:29 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Czemu porównujecie pomysł do stworzenia firmy zajmującej się oprogramowaniem? Zasadnicza różnica jest taka, że Bill Gates pomógł stworzyć coś, co było przydatne. Tutaj widzę tylko temat niezgodny z regulaminem działu: viewtopic.php?f=121&t=18511
Drygu napisał(a): propozycji bossów / nowych krain / nowych klas nie potrzebujemy. Zamykam -Buszcik a ja dodam że temat w momencie założenia był jak najbardziej zgodny z zasadami działu, dzisiaj został po prostu odkopany po grubo ponad roku (co już odpowiednio 'nagrodziłam') - ironka |
17 Gru 2012, o 14:33 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |