Strona 2 z 7 |
[ 62 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wioska Druidów - depozyt
Wioska Druidów - depozyt
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Jak dla mnie też dobre ułatwienie, chociaż do wioski druidów zaglądam niezwykle rzadko
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
31 Lip 2011, o 21:06 |
|
Uczeń Simona
|
Słowo "tak" lub "jestem za" mi wystarcza ^^
_________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
31 Lip 2011, o 21:06 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pomysł mi sie podoba w 100 % tylko czekac na realizacje
_________________ SnoopDog MO 96, Scottyy RYC 77 Koxy S1 |
31 Lip 2011, o 21:14 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Do Druidów nie zaglądam.
Ale jeżeli to ma pomóc graczom - to czemu nie? TAK _________________ - by Xarxas |
31 Lip 2011, o 22:40 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Stanowcze tak. W końcu tam gdzie sklep w pobliżu musi być też depozyt.
_________________ TomekS MO 54 s1 off Rockefeler VD 38 s1 on |
31 Lip 2011, o 22:47 |
|
Duma Forum!
|
no dla tych co już wyrośli z Trentis i nie dorośli jeszcze do Kemenak zdecydowanie to ułatwi zabawę (skróci czas dostępu do depo) dlatego w tym przypadku jestem za tego typu ułatwieniem
|
31 Lip 2011, o 22:49 |
|
Współpracownik Gnarla
|
To było pewnie ż nie bedzie żadnego głosu na Nie.
_________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
1 Sie 2011, o 08:32 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Po updacie jest 3x dłuższa droga
A do Kemenak trzeba mieć wbity 40 poziom Bardzo Dobry pomysł _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
1 Sie 2011, o 09:08 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem jak najbardziej ZA.
Depozyt może być w domku do którego narazie nie można otworzyć drzwi. _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
1 Sie 2011, o 09:27 |
|
Uczeń Simona
|
świetny pomysł, aż dziwne że nikt na to wcześniej nie wpadł
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. |
1 Sie 2011, o 09:48 |
|
Strona 2 z 7 |
[ 62 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 58 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |