![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mag lodu
Mag lodu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
@up
mi sie wydaje czy ty chcesz się dowartościować i szukasz atencji tudzież pochwał "tak faktycznie są warte uwagi i oryginalne, nie to co te badziewia skopiowane od mo u kubothyra"? fajnie, są warte uwagi, ale opisów maga lodu było już trochę i niezbyt dużo było napisane porządnie.. Cytuj: ale jest lepiej zbilansowany co? zbilansowany? Cytuj: Tyle ze jest prawie jak mo , a po co nam 2 profy o prawie tych samych umiejętnościach jak to jest prawie taki sam? podaj jakiś przykład? jest ROBIONY NA PODSTAWIE MO, OPIERALEM SIE NA UMKACH MO, to nie znaczy ze jest prawie taki sam, to wciąż odrębna klasa, która ma inne cechy, wady, plusy! _________________ ![]() |
3 Kwi 2012, o 18:15 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Wiesz to ty w moim temacie ciągle piszesz krytyczne opinie i najwięcej się udzielasz ! Czy ma to coś wspólnego z twoim magiem lodu ( lodowym magiem ognia ? )
![]() Moze zaprzeczysz ze miałem ciekawe pomysły ? Oczywiście wiem ze w temacie jest wiele ortów i literówek ale uważam ze na cały tekst nie powinnom się patrzeć z tej perspektywy ![]() jak to mówią nie oceniaj książki po okładce |
3 Kwi 2012, o 18:46 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
a więc to tu du... pupa boli, chodzi Ci o to żeby ludzie stwierdzili że Twoje pomysły są ciekawe.. Tylko po to zrobiłeś ten opis?
Cytuj: ( lodowym magiem ognia ? ) słucham? znajdź mi tam cokolwiek z związanego z magiem ognia koleś, pogadamy _________________ ![]() |
3 Kwi 2012, o 19:16 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
mam w D... twój opis i twoja postać . weź się zajmij czymś innym a nie na moim temacie przesiadujesz .
Jóź cie prosiłem zebys się to nie wypowiadał , ale to ciebie chyba coś boli bo cały czas mi się to wpierniczasz . mam nadzieje ze się opanujesz i nie zobaczę już twojego wpisu w tym temacie ![]() A co do MO to było zdanie wielu osób które komentowały twój temat . |
3 Kwi 2012, o 19:36 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Widze, ze troche sie tu rozbrykaliscie, wiec poki co temat zamykam, jakby ktos jeszcze chcial cos sensownego dodac, to PW do mnie, to otworze.
|
3 Kwi 2012, o 22:18 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |