Strona 3 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Diamentowa skrzynia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Hah ludzie ale wy se postów nabijacie. Prawie każdy pisze
Cytuj: Dobry pomysł.Jestem za Dlatego właśnie Tester powinien umieszczać swoje pomysły w Strefie Testera. -Buszcik _________________ |
8 Kwi 2012, o 14:05 |
|
Zabójca Tilsai
|
Pomysł jest dobry lecz wolałbym aby otworzyć tą skrzynkę wymagany byłby platynowy klucz
_________________ We are all the same, players in the game. |
8 Kwi 2012, o 20:11 |
|
Uczeń Simona
|
Jestem Za, np : na tą skrzynie dawało bysie jakiś Diamentowy klucz kosztował by 5 platyny bo taki duży drop no najlepiej dac jakiiś kluczyk
|
8 Kwi 2012, o 22:30 |
|
Walczący z drzewcami
|
bartek100 napisał(a): Jestem Za, np : na tą skrzynie dawało bysie jakiś Diamentowy klucz kosztował by 5 platyny bo taki duży drop no najlepiej dac jakiiś kluczyk To ja bym wolał 5 zwykłych skrzynek bo już bardziej by się to opłacało,a co do pomysłu to według mnie takie tam mało znaczące udogodnienie dla graczy,a czy by weszło czy nie to już dla mnie jest w sumie obojętne bo nie jest to nic super wielkiego i znaczącego w grze. |
9 Kwi 2012, o 12:45 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Jestem na NIE !!!
Bo Urban będzie wszystkie skrzynki kradł ! |
9 Kwi 2012, o 17:41 |
|
Błądzący w Tunelach
|
^ wspaniały powód
dobry pomysł, pod żadnym pozorem żadnego diamentowego klucza za 5 platyny! jak już to diamentowy klucz mógłby być dropem 10% z bossów... _________________ |
10 Kwi 2012, o 10:35 |
|
Uczeń Simona
|
Pomysl dobry ale mozna by bylo aby taka skrzynka wypadala z bosow % byl y wiekszy niz rar i potem by ja sie otwierala tak jak platyne.
_________________ Basketo s3 |
10 Kwi 2012, o 18:09 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Lip 2011, o 15:36 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jestem zaa!!!
|
10 Kwi 2012, o 19:29 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Gz dobry pomysł:)
_________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
12 Kwi 2012, o 10:49 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
pomysł pozytywny, popieram, ale żeby dodać jakikolwiek element urozmaicenia to np.:
klikamy na skrzynke i pojawia się info - do otworzenia skrzyni potrzebujesz 1xbursztyn, albo 1xdynamit landau, albo 1xjakikolwiek inny losowy surowiec, którego normalnie raczej się ze sobą nie nosi... |
14 Kwi 2012, o 11:52 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 30 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |