Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy NPC
Nowy NPC
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Za krwawe zaloty jest 13kk expa:)
|
19 Kwi 2012, o 14:51 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Npc może być..
Zlecenie może być.. Pet? kategorycznie odpada chyba ze w rodzaju takiego "pożyczonego peta" w sensie ze NPC ma swojego no nie wiem "Orła" i pożycza go nam by pomógł uporać się z goblinami gdyż w nocy dokuczają NPC Od razu stawiam jasno ze tego peta by sie nie expiło i za każdym razem oddawało by się go z powrotem temu NPC Więc jestem sceptycznie nastawiony do tego pomysłu + taka rada następnym razem staraj sie bardziej opisać dany pomysł.. + Dodam jeszcze że ten NPC miałby być dla graczy którzy zaczynają przygodę z taern.. i zadanie byłoby od 1 poziomu.. Bo jak wiadomo gracz 1-9 która grać nie potrafi bo dopiero co zaczął nie radzi sobie z goblinami :d _________________ Serwer VGram jako:Inese [Mosiek]Patrząc na ciemność lub śmierć boimy się nieznanego - niczego więcej. Jeśli pomogłem to "Kliknij Kufelek" Czytaj: http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=9053 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=161&t=16507 |
19 Kwi 2012, o 15:38 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 27 Mar 2012, o 17:16 Posty: 23 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Demus 13 kk expa ?? to ile lvli byś wbił ??
|
19 Kwi 2012, o 15:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ups przepraszam miało być 13k:)
|
19 Kwi 2012, o 19:14 |
|
Rejestracja: 27 Mar 2012, o 17:16 Posty: 23 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
dodałem właśnie ankietę
|
20 Kwi 2012, o 13:11 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
a poco takiemu małemu levelowi pet jak migiem wbije 20 lvl ?
|
20 Kwi 2012, o 20:46 |
|
Duma Forum!
|
Wiekszosc nowych graczy wbije wieksze poziomy zanim sie dowie, ze w ogole istnieja zlecenia i ze mozna tam kupic peta, a doswiadczeni gracze i tak maja za latwo na starcie nowych postaci
|
21 Kwi 2012, o 02:46 |
|
Może macie rację. To był mój 1 wątek więc trochę nieprzemyślany. Następnym razem dokładniej coś opiszę
skoro nawet sam autor doszedł do takich wniosków, z ulgą zamykam ^^ - ironka |
21 Kwi 2012, o 06:47 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 52 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |