Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pety [X]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Maj 2012, o 13:16 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Podnoszę temat. Pomysł dobry ale tylko połowicznie, oswajanie odpada to nie Ultima.
Jestem jednak za tym aby pojawiły się pety dla graczy nie zrzeszonych w gildii i o levelach 40, 50, 60. Gildie rekrutują od np 50+ lv i pomoc wcześniej by się przydała a po drugie są gracze którzy lubią grać solo a przyznajmy szczerze że pies 30 lv jest za słaby na cokolwiek, plus problemy z levelowaniem go. _________________ siofjoaejoae rnawfapeifpEHFPwehfpowhiEPRHAEPHAOHFPAOHFPIwehfoEFOJASOPFHAPSIFHUIPAWEH AVUHFIHPFIHAPSIFHAPSFIHAPOSHFOPAHRGPAGAHHAPOSGHAHGAOPIHOH |
7 Sie 2012, o 04:22 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Sie 2012, o 17:11 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
POmysł dobry ale oswbyło było można tylka pety ponizej 1000 hp
|
7 Sie 2012, o 09:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł ciekawy,ale długo by się to robiło,przez co niestety też słaby
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
7 Sie 2012, o 10:45 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Maj 2012, o 13:16 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Długo by się to robiło ?
Tzn implementowało do gry ? Po pierwsze czy jest ogólna chęć na dodanie nowych petów dla lv 40, 50, 60 które kupuje się. Nie zakładałem nowego tematu bo to prawie to samo tyle że ja nie proponuje oswajania. Jakie będą te nowe pety i gdzie się je będzie kupowało to ustali się po zaaprobowaniu pomysłu. Narazie czekam na opinie i zgodę obu stron. _________________ siofjoaejoae rnawfapeifpEHFPwehfpowhiEPRHAEPHAOHFPAOHFPIwehfoEFOJASOPFHAPSIFHUIPAWEH AVUHFIHPFIHAPSIFHAPSFIHAPOSHFOPAHRGPAGAHHAPOSGHAHGAOPIHOH |
7 Sie 2012, o 14:11 |
|
Pogromca Valdaroga
|
tu nie ma na co czekać, dawno już było zapowiedziane że takie pety na wyższe poziomy najprawdopodobniej się pojawią - tyle że nie wiadomo kiedy (sami wiecie że administracja ma co robić z pilniejszymi sprawami).
temat zamykam, pomysł jego autora jest nieprzemyślany i nie ma szans na wprowadzenie, a robi się niepotrzebny spam bo wszyscy czytają tylko pierwszy post i to pobieżnie... na przyszłość polecam czytać a nie odkopywać takie starocia. |
7 Sie 2012, o 15:16 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |