Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmniejszenie tracenia expa po smierci
Zmniejszenie tracenia expa po smierci
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
kiepski pomysl. Teraz tracony exp jest w smiesznych ilosciach.
do 70 lvl;a jak padniesz wystarczy ubic 3 grupki zgrzytow i juz jestes na + Wyrazilem opinie i nabilem posta:D _________________ -- Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki na cud trzeba chwilę poczekać |
16 Cze 2012, o 16:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Tez uwazam ze smierc jest lagodna, malo expa zabiera a jeszcze mniej zlota. Jak na moim levelu 90 trace po 30k expa, gdzie to dostaje za 2 kotki po 30k. A co do zlota to tez strasznie malo 2k-3k
_________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
16 Cze 2012, o 18:08 |
|
Błądzący w Tunelach
|
mozecie dodac do ankiety odpowiedzie odwrotne xD? ja to bym jeszcze zwiekszyl za takiego deda powinno sie tracic jakies % ogolnego expa
|
17 Cze 2012, o 13:38 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ja się nawet cieszę że śmierć w Taernie jest łagodna w porównaniu do innych gier, przy śmierci traci się tam nawet i 40% wbitego expa, a tu? Kilka tysięcy to za dużo? No nie róbcie z tego wielkiego Halo że np. gdy 50lvl straci przy dedzie 20-30k expa, pomyślcie gdyby śmierć zabierała wam np. 20%expa do lvla. Myślę że temacik możecie zamknąć
_________________ S3 Ofikos 93 łuk ciągle rośnie ^^ Taern to gra PVP, nie płacz gdy padniesz tylko powstań i graj dalej Falanga TOP 17 Gildia na S3 |
17 Cze 2012, o 15:32 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
źle rozegrasz walkę=ponosisz straty ja nie narzekam mam 49 łu i co deda tracę 30k to jest motywacja ze jeśli lepiej to rozegrasz to dostaniesz expa a nie stracisz
|
18 Cze 2012, o 18:52 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
zajak1234 napisał(a): źle rozegrasz walkę=ponosisz straty ja nie narzekam mam 49 łu i co deda tracę 30k to jest motywacja ze jeśli lepiej to rozegrasz to dostaniesz expa a nie stracisz Na nowych mobkach/bosach mozna przejsc taktycznie samego siebie w walce i tak 1 mobek zbufowany w ostatniej turze moze cie dojechac, wiekszosc instancji dla profesji magiczne oznacza ze nie wyjda bez conajmniej 1 zgonu(zwykly wiking shed jesli nie zabije maga za 1 podejsciem zrobi z niego warzywko) motywacja po 2,3,4... zgonie gdzie sie stracilo 90k~expa powoduje to ze sie chce wyjsc z gry. Czy 60%/70% LVL(postaci)*1000 nie byla by wystarczajaca kara za smiersc wylacznie w przypadku wylosowania najwyzszego wymiaru smierci ? _________________ http://www.youtube.com/watch?v=OOsrK94ur7o druid s3, top1 kiler |
19 Cze 2012, o 10:34 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 12 Kwi 2012, o 08:53 Posty: 54 Miejscowość: 3city Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jak widać zdecydowana większość graczy jest na nie. Zamykam
_________________ Pabli [S4] - Ryc 54 lvl - ON Zwycięzca turnieju 3vs3 - 23.05.2012 |
20 Cze 2012, o 14:38 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |