![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mój pomyśł na krainke
Mój pomyśł na krainke
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Lut 2012, o 17:20 Posty: 108 Miejscowość: Dolny Śląsk Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy ![]() |
No nie wiem czy Drygu się tym zainteresuję. Ponieważ mówił że im nie potrzeba pomysłów na insty,krainy i bossy . Gdyż wymyślają sami
![]() ![]() _________________ 'Just look at the flowers' |
29 Wrz 2012, o 14:27 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 12 Maj 2012, o 22:37 Posty: 130 Podziękowano: 54 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy Nick w grze: Wotaher Serwer: Tolnor ![]() |
Fajny pomysł
![]() |
29 Wrz 2012, o 14:51 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
Shaimen napisał(a): No nie wiem czy Drygu się tym zainteresuję. Ponieważ mówił że im nie potrzeba pomysłów na insty,krainy i bossy . Gdyż wymyślają sami ![]() ![]() Ale to jest uczestnik oficjalnego konkursu na instancje solową. Z tego co pamietam miał sie rozstrzygnąć na początku września...zastanawiam sie czy wejdzie wraz z nowym alaril. Bo musze przyznać, że czekam na to a informacji niestety brak |
29 Wrz 2012, o 18:38 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Lut 2012, o 17:20 Posty: 108 Miejscowość: Dolny Śląsk Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy ![]() |
@Duchiii z tego co wyczytałem całe przemalowane Alaril od razu nie wejdzie tylko częściowo będą dodawane krainki. (chyba ) A tak po za tym, jaki był by sens robienia insty i niewynagrodzenia laureata tym że jego praca będzie w grze na zawsze, pewnie jeszcze jakiegos NPC'ta nazwą nickiem gracza
![]() _________________ 'Just look at the flowers' |
29 Wrz 2012, o 20:02 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
haha xD super grafika pogratulować
![]() ![]() ![]() |
30 Wrz 2012, o 13:33 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
IceShuriken napisał(a): grafika przypominająca pokemona ![]() Obraziles mnie, wiesz? ![]() _________________ Tom, he was a piper's son. He learnt to play when he was young. and all the tune that he could play. was "Over the hills and for away..." Over the hills and a great way off, the wind shall blow my top-knot off... |
9 Lis 2012, o 08:30 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2012, o 14:43 Posty: 251 Miejscowość: Kemenak Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
mega grafika
![]() _________________ WHY SO SERIOUS ? ![]() |
9 Lis 2012, o 14:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |