![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
dodatkowe bonusy dla graczy kupujących platynę
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
Szymdaro napisał(a): Były takie promocje, dokładnie 10% za darmo. Z okazji jakichś świąt o ile mnie pamięć nie myli. Na pewno info było w aktualnościach. z okazji dnia dziecka była taka promocja - kupując 500 dostawało się 640 @topic kierując się nazwą tematu myślałem że będzie tutaj propozycja pokroju pay for win ![]() _________________ We are all the same, players in the game. |
7 Lis 2012, o 00:12 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Lip 2012, o 14:54 Posty: 5 Miejscowość: Turek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
koperek napisał(a): kierując się nazwą tematu myślałem że będzie tutaj propozycja pokroju pay for win ![]() nie chodzi mi o ułatwienie typu kupujesz platę dostajesz cosik za darmo, typu item jakiś, ale uważam że promocję na platę powinny być częściej. |
7 Lis 2012, o 13:47 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 3 Lis 2012, o 12:56 Posty: 38 Miejscowość: Łuków Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: KicinskY ![]() |
Mogą być, ale też nie za często, bo się wszyscy przyzwyczaję i nie będę poza promocjami kupować.
_________________ Postacie: KicinskY S5 Stworzony 15.06.2013r. Jeśli pomogłem?------> ![]() |
8 Lis 2012, o 20:05 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Jak będzie potrzeba to napewno będą takie bonusy... Ale jeśli będą do 1/2 razy do roku i będzioe dobrze... jeśli co miesiąc będą promocje to gracze przestaną kupować platyne gdy ich nie będę bo stracą spore ilości:D także pomysł by były to regularne bonusy jest raczej zbędny i bez sensu a ten pomysł z ekipiem... nawet szkoda komentować
|
8 Lis 2012, o 21:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |