Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Okno Taernu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
O tak, informacja o privie byłaby wspaniała. W końcu by nie było płaczu, że GM olewa gracza przeglądając forum/support i nie odpisując kilka minut. Full plecak przydatny przy zbieraniu surowców (halit, świecące ryby).
Dodałabym jeszcze ewentualnie komunikat o zakończonym czasie oczekiwania na zlecenie. _________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
19 Gru 2012, o 01:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
dobry pomysl
nie musialbym sprawdzac co 5 min PS. A jutro nie bedzie komu w stac do szkoly/pracy xd _________________ WHY SO SERIOUS ? |
19 Gru 2012, o 01:44 |
|
Błądzący w Tunelach
|
to raczej dziś:P
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
19 Gru 2012, o 14:30 |
|
Walczący z drzewcami
|
Świetny pomysł,jestem za!
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
19 Gru 2012, o 14:45 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jak Dla gracza twój pomysł jest dobry
Jestem Za _________________ GM-Gwardia Mroku S1 WhiteWilk ON s1 PS Cytat SamoZuoo: "Bo jak jesteś z Wilkiem w drużynie to komp nie losuje "jaki i dla kogo wypadnie rare?" tylko "czy Wilk znowu zgarnie rara?" ^^ Zapamiętam na zawsze |
19 Gru 2012, o 15:57 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ok,pomysł się spodobał, ale co dalej? Pomysł spocznie na laurach czy wejdzie w życie...?
_________________ 'Just look at the flowers' |
19 Gru 2012, o 16:07 |
|
Duma Forum!
|
pomysł się spodobał, i znalazł się na liście rzeczy do rozważenia z dużą szansą na wprowadzenie, ale...
... musi poczekać na zakończenie pracy z podklasami, aktualnie to jest priorytet i każdy pomysł nie związany z podklasami będzie odkładany ad acta. Zwłaszcza, że przed podklasami jeszcze są wskazane przez Dryga bossy do wprowadzenia, choć te prace będą się toczyć już razem (obok siebie). |
19 Gru 2012, o 17:20 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł na liście jest, więc temat można zamknąć
_________________ 'Just look at the flowers' |
19 Gru 2012, o 17:58 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 60 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |