Strona 3 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pigment / Morph
Pigment / Morph
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
dobry pomysł... aczkolwiek "waluta" może nie przejść... w sklepie powinien być dodatkowy item do wrzucania (a'la morph/pigment/manamer/ekstraktor) aby sobie sprawdzić czy na pewno umycie danego elementu z morpha nam się podoba... tylko jak zaznaczyć co chcemy usunąć (hełm/zbroja/broń/itd)
_________________ Gjenek Rycek 134 lvl... 2012.06.13-2013.06.14 2014.02.07-> Thota Drucik 19 lvl... http://screenshooter.net/9949416/irdujxt <- ALLENOR |
30 Maj 2013, o 13:09 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Też jestem za ponieważ zmieniłem gnata na laske a po paru dniach zmienili postać druida i teraz latam jak pastuch
_________________ Dr120+ Ryc100+ Sh70+ Łuk58+ BB64+ Mo99+ Vd71+ |
7 Cze 2013, o 19:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem za dodaniem tematu do najlepszych pomysłów A opłaty powinny być rzędu np. 3 eski, lecz wtedy przedmiotu nie można ponownie zmorphować. Proszę "kolorowych" o rozważenie pomysłu. Przyda mi się, ponieważ współwłaściciel zmienił czachę na hełm dla fizoli.
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
7 Cze 2013, o 20:17 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 137 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |