Strona 3 z 8 |
[ 72 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Epik mode on :)
Epik mode on :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
A nie przypadkiem taki pomysł kiedyś był i został zamknięty?
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
12 Sie 2013, o 16:38 |
|
Uczeń Heremona
|
Jestem za. ale tylko gdyby można było na własną prośbę skierowaną do GMa dostać taką blokadę, tak jak to opisał MaxMar:
MaxMar napisał(a): A tak na serii można by zrobić blokade takiemu graczowi na 10 minut(sam mógły poprosic o sciągnięcie jej mod'a/gma) blokujacą zwykłych użytkowników, aby znajomi i gildia mogli dalej pisać(jeszcze ekipa). Dlaczego niby to miałoby być tajne? |
12 Sie 2013, o 17:08 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ostatnio edytowany przez Crazyzdf 17 Sie 2013, o 17:18, edytowano w sumie 2 razy |
12 Sie 2013, o 18:54 |
|
Walczący z drzewcami
|
Uważam, że fajnie byłoby wiedzieć co za "noob" miał farta ale załóżmy, że takie szczęście mnie kopnie to... No właśnie, ZDECYDOWANE NIE dla pomysłu. Nie chcę aby moje dochody/przekręty/poczynania były jawne dla wszystkich.
_________________ ,,Szczęście to mit - stworzyliśmy go sami.'' |
12 Sie 2013, o 18:56 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Cze 2013, o 21:55 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
o dropie epika powinni być powiadamiani tylko z ekipy z poleceniem sprawdzenia czy epik nie został zdobyty nieuczciwie z użyciem niedozwolonych kodów i tylko sam zdobywca epika jeśli chce da ss na czat bo teraz ten spam na czacie jest niedozniesienia
|
12 Sie 2013, o 19:06 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Normalny gracz nie moze dodać sobie epika. Naet jakby uzywał jakichkolwiek progreamów. Jedynie gm maja mozliwość dodania sb przedmiotu komendą.
_________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
12 Sie 2013, o 19:25 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Sulti napisał(a): Normalny gracz nie moze dodać sobie epika. Naet jakby uzywał jakichkolwiek progreamów. Jedynie gm maja mozliwość dodania sb przedmiotu komendą. Hm, ładnych rzeczy tu się dowiaduję Co do pomysłu - Jestem na tak, miło sobie czasami popatrzeć jak jakiś nup sobie czasami pocierpi ze swojego farta |
12 Sie 2013, o 19:47 |
|
Uczeń Simona
|
Ojeju, a co to za cierpienie nie czytac i już. Wiadomości od gildii, przecież jest od tego czat gildijny.Co do wiadomości od znajomych...Hmm, można by było dodać kolejny czat, czat dostępny tylko dla znajomych i sprawa rozwiązna.Trochę spamu na privie nikogo nie zabije, a tak po za tym mało kogo stać na epika. 50k platy to sporo pieniędzy realnych, niektórzy mają takie wynagrodzenie miesięczne .
ja jeszcze nie pracuje bo za młody jestem. _________________ Moje postacie na s5: Ryc Samozuo 77 lvl (wciąż rośnie) Vd Horazon 24 lvl pod turki |
12 Sie 2013, o 20:08 |
|
Błądzący w Tunelach
|
A może ktoś sobie nie życzy tego ? Od razu jakies trole zaczełyby wyzywac ze jakiemus nobowi droplo , ze przed dropnieciem to cienias a teraz bedzie kozaczyl ... pomysl napewno nie przejdzie ... tzn co gracze maja tu do gadania , wgl nie wiem po co pytac o ich opinie przeciez nigdy tego nie robicie , jak bedziecie chcieli to wprowadzic to wprowadzicie a jak nie to nie , gracz nie ma nic do powiedzenia ....
_________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
12 Sie 2013, o 20:22 |
|
Duma Forum!
|
Qmacz napisał(a): tzn co gracze maja tu do gadania , wgl nie wiem po co pytac o ich opinie przeciez nigdy tego nie robicie , jak bedziecie chcieli to wprowadzic to wprowadzicie a jak nie to nie , gracz nie ma nic do powiedzenia .... odpowiem nieładnie - no jeśli ktoś prezentuje postawę taką jak Ty to faktycznie trudno się z takim zdaniem liczyć - jednak my opinie i pomysły oceniamy nie po tym kto je wymyślił ale po tym jaki to pomysł... |
12 Sie 2013, o 20:49 |
|
Strona 3 z 8 |
[ 72 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 280 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |