Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Worek treningowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
2NIE i TAK dlaczego nie
-pomysł mało przemyślany po co za 50k sprawdzać np. Iskre na szczurku ? Skoro można to zrobić Za darmo -dlaczego miałbym na którym tam np 140lvl isc na karakana ktorego nie moge ubic hajs w bloto -nareszcie pomysł o zagospodarowaniu wieży sarmatynow |
29 Lip 2015, o 21:18 |
|
Współpracownik Gnarla
|
WujekZgon napisał(a): 2NIE i TAK dlaczego nie -pomysł mało przemyślany po co za 50k sprawdzać np. Iskre na szczurku ? Skoro można to zrobić Za darmo -dlaczego miałbym na którym tam np 140lvl isc na karakana ktorego nie moge ubic hajs w bloto -nareszcie pomysł o zagospodarowaniu wieży sarmatynow Akurat widząc poziom twoich poradników te bicie szczurków za bardzo Ci nie pomaga... Jeśli na 140 masz problem z ubiciem karakana to bym proponował zmianę gry. Właśnie na takich oto workach treningowych mógł byś przetestować bulidy postaci jakie dmg zadaje itd. Szczurek ma niewiele hp i najczęściej pada na hita, taki worek treningowy mógłby mieć tego hp 999999, dzieki czemu można sprawdzić jak buffy pozytywne lub debuffy wpływają na nasze dmg. _________________ "Prędzej martwy, niż słaby" Egzoturus (Mag Ognia 124lvl) [ON] TeuRoss (Rycerz 63lvl) [ON] W grze od 23.06.2012 Zapraszam na Targ Tolnor do sklepu NN Shop >KLIK!< |
30 Lip 2015, o 09:33 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
pomogło by to dopracować wiele rzeczy jak poradniki bulidy itd
wykorzystano by wieże samarytów 2x na tak _________________ Nie boje się śmierci - a to z prostego powody jestem jej sługą , Jestem czarownikiem Voodoo |
30 Lip 2015, o 19:12 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Lip 2015, o 19:49 Posty: 5 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: RedKing |
a mnie się pomysł podoba, ale żeby wstęp był za darmo i była osobna instancja.
I ja bym korzystał na pewno bo czasami testuje sie na parobku tym co stoi obok kowala. Pomysł nawet fajny. |
2 Sie 2015, o 13:27 |
|
Zabójca Tilsai
|
A ja mam pytanie
Dlaczego u każdego ma być 999999999HP zamiast 1000000000, czy tak nie łatwiej? Pomysł mi się podoba i powinien on być dostępny beż żadnej opłaty, z takiego worka nie padał by żaden exp _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
2 Sie 2015, o 16:24 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 70 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |