Strona 3 z 5 |
[ 44 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie "expowe" na 55lvl.
Zlecenie "expowe" na 55lvl.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Caia poprosiła cię, o wykonanie zleceń o które jej zlecono:
To tylko takie luźne pomysły na miejsca w których znajdowałyby się grupki/skrzyneczki. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o http://screenshooter.net/100009842/kesibin Turniej Profesji Ostlor 2018 Luty: 1 Miejsce Turniej Profesji Ostlor 2018 Grudzień: 1 Miejsce 11.03.2017 11:16 Epik Imisindo został zdobyty! |
|
28 Maj 2015, o 19:08 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
@Aresol już widzę jak gracz na 55 lvl (załóżmy, że pomaga mu 60 lvl) najpierw czyści drogę do jaskini na płaskowyżu, następnie czyści drogę przez las orków do namiotu, a na koniec idzie na wyspę Murraga gdzie po drodze wszystko go atakuje. Nie daj Boże żeby się komuś chram wylosował bo od razu zrezygnuje ze zlecka...
|
|
28 Maj 2015, o 19:19 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Toć przecież nie muszą to być wszystkie dostępne, np jest losowanie trzech z całej gromady etapów, tak jest to ze zleckiem na hajs. A głównym mogłoby być wyspa murraga, po tym jak wprowadzili małże, nikt już tam nie chodzi zbierać dorszy, chociaż troszeczkę ruchu by tam było...
_________________ Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o http://screenshooter.net/100009842/kesibin Turniej Profesji Ostlor 2018 Luty: 1 Miejsce Turniej Profesji Ostlor 2018 Grudzień: 1 Miejsce 11.03.2017 11:16 Epik Imisindo został zdobyty! |
|
28 Maj 2015, o 20:34 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Areol napisał(a): Toć przecież nie muszą to być wszystkie dostępne, np jest losowanie trzech z całej gromady etapów, tak jest to ze zleckiem na hajs. A głównym mogłoby być wyspa murraga, po tym jak wprowadzili małże, nikt już tam nie chodzi zbierać dorszy, chociaż troszeczkę ruchu by tam było... Jakbyś nie zauważył wymieniłem 3 spośród twoich opcji. A także dodałem, że chram jest zbyt wymagający na 55 poziom, bo przecież nikt nie będzie zbierał 5 osobowego teamu żeby tam dojść po zlecko... A co do wyspy Murraga to bicie psiaków i szkieletów na 55 lvlu to niezbyt duży wysiłek. |
|
28 Maj 2015, o 20:56 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
To może zamiast zlecenia bazującego na zleceniu na hajs, zrobić całkowicie inne? Wczoraj wieczorem trochę o tym myślałem, nie ma innych miejsc poza zieloną komnatą do którego trzeba by było się męczyć, ale mimo wszystko wykonalne dla 55 lvla.
Rozmowa z Caia: G: Witam, szukam czegoś do roboty. C: O dobrze się składa, podejdź no tutaj... Patrz... Widzisz? Jak myślisz, dasz rade to dla mnie zrobić? W końcu współpracowałeś z myśliwym, to znasz się na rzeczy. G: Postaram się, wyruszam na polowanie by nie tracić czasu. [Wymagany 55 poziom doświadczenia, blokuje DQ łzy harpii, zlecenie Taisha] Zlecenie: Zdobądź 0/3 pióro gorgony(gorgona), 0/3 fragment zbroi(uruk, górski uruk), 0/3 lodowe serce(sopel, chłód, zero), 0/3 Tłuszcz niedźwiedzia(Gryzli), i jeszcze inne ale nie mam pomysłów. Źle by było także, gdyby te przedmioty można było zdobyć poza zleceniem, dlatego powymyślałem troszkę... Albo po prostu zamiast jakiś przedmiotów to: Zabij: 0/3 gorgony itd... _________________ Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o http://screenshooter.net/100009842/kesibin Turniej Profesji Ostlor 2018 Luty: 1 Miejsce Turniej Profesji Ostlor 2018 Grudzień: 1 Miejsce 11.03.2017 11:16 Epik Imisindo został zdobyty! |
|
29 Maj 2015, o 10:46 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Areol napisał(a): To może zamiast zlecenia bazującego na zleceniu na hajs, zrobić całkowicie inne? Wczoraj wieczorem trochę o tym myślałem, nie ma innych miejsc poza zieloną komnatą do którego trzeba by było się męczyć, ale mimo wszystko wykonalne dla 55 lvla. Również nad tym się zastanawiałem i moje stwierdzenie jest podobne do twojego. Nie da się zrobić alternatywę do zlecka na kasę, ponieważ nie ma dużo miejsc dostępnych dla 55 lvl, a które nie były wykorzystane w kasowym. Tak samo jak nie ma tak uniwersalnych mobów (zarówno koldy jak i orki nie ograniczają się głównie do 1 strefy ataku, a także ich szeregi wzmacniają i magowie i fizole). Areol napisał(a): Zlecenie: Zdobądź 0/3 pióro gorgony(gorgona), 0/3 fragment zbroi(uruk, górski uruk), 0/3 lodowe serce(sopel, chłód, zero), 0/3 Tłuszcz niedźwiedzia(Gryzli) Nie do końca mi pasuje to, że przedstawione przez cb moby są w większości dostępne również w innych zleckach (np. niedźwiedzie od Suloga), ale mimo to pomysł nie najgorszy. |
|
29 Maj 2015, o 16:04 |
|
|
Uczeń Simona
|
Pomysł z biciem mobków bardzo mi się podoba.
Ale tak jak piszecie nie da się zrobić alternatywy do kasowego gdyż nie ma wielu takich miejsc jak zielona. _________________ Mag Ognia 140 |
|
1 Cze 2015, o 00:19 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pamiętam, że HM kiedyś wspominał, że opcja z takim zleckiem zagościła w głowach Ekipy, w sensie - Ekipa wie, że cęść graczy, pragnęłaby gorąco takiej formy "zapłaty" za wykonane zlecenie - nie kasę a exp. Podał nawet przykładową, możliwą wartość expa przy takim zlecku. To oczywiście nie było wiążące, była to rozmowa na dużym poziomie abstrakcji, jednakże definitywnego "newa!" tam nie wyczułem... A temat wraca jak bumerang...
Czy jest szansa na takie zlecko w najbliższym lub kolejnym, bądź jeszcze następnym upku? Bardzo chciałbym, zresztą nie tylko ja... _________________ corrumpunt mores bonos colloquia mala |
|
10 Cze 2015, o 15:15 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem za bo to dobry pomysl nie zawsze sie znajdzie slota na dz :/ a takie zlecko to ok
---------------------------- "Memento Mori" _________________ |
|
10 Cze 2015, o 15:27 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Chyba najprostszym rozwiązaniem by było zaadoptować zlecenie na kasę, tak ze możesz wziac albo gold, albo exp. Do wyboru, do koloru.
_________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
|
15 Cze 2015, o 17:13 |
|
|
Strona 3 z 5 |
[ 44 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 127 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |