Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Masz za staż
Masz za staż
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
|
Napiszę jeszcze dla wyjaśnienia.
Nie jestem przeciwny wynagradzaniu "starych graczy", jestem przeciwny tej formie, którą zaproponował autor tematu. Tam się przewija "exp, exp i jeszcze raz exp". Gdyby to było w formie nadania miana np weterana w różnych odmianach, lub np kolor paska "krajki" w rogu podglądu postaci to jak najbardziej jestem na tak ( chociaż mi to nie jest potrzebne) Ta krajka to taki przykład tylko, wiec nie czepiajcie się |
|
28 Paź 2015, o 18:59 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
zVirusowany napisał(a): Napiszę jeszcze dla wyjaśnienia. Nie jestem przeciwny wynagradzaniu "starych graczy", jestem przeciwny tej formie, którą zaproponował autor tematu. Tam się przewija "exp, exp i jeszcze raz exp". Gdyby to było w formie nadania miana np weterana w różnych odmianach, lub np kolor paska "krajki" w rogu podglądu postaci to jak najbardziej jestem na tak ( chociaż mi to nie jest potrzebne) Ta krajka to taki przykład tylko, wiec nie czepiajcie się No cóż zgadzam się, można od tych zaproponowanych przeze mnie bonusów zabrać nieco więcej expa i dodać coś w stylu tego co proponujesz. Można by również pomyśleć nad innymi bonusami. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
28 Paź 2015, o 19:20 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Tym razem jestem przeciwna. Jak można dawac komuś bonusa za to że nie gra? Jesli chodziłoby o realny czas spędzony w grze to co innego ale tutaj z kolei zbyt duża przewage mieliby tzw "nolajfy" a nie każdy moze poswiecać cay wolny czas taernowi
_________________ Nie traktuj życia serio - I tak nie wyjdziesz z niego żywy! |
|
29 Paź 2015, o 17:50 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
qperek napisał(a): Tym razem jestem przeciwna. Jak można dawac komuś bonusa za to że nie gra? Jesli chodziłoby o realny czas spędzony w grze to co innego ale tutaj z kolei zbyt duża przewage mieliby tzw "nolajfy" a nie każdy moze poswiecać cay wolny czas taernowi Dlaczego nie? Właśnie na tym to miałoby polegać że Ci co grali najwięcej byli by nagradzani Druga opcja którą podałaś faktycznie jest sensowniejsza. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
1 Lis 2015, o 11:36 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Albo np. Inny kolor Nicku na mapie swiata
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
1 Lis 2015, o 12:05 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Lowcazguby napisał(a): Albo np. Inny kolor Nicku na mapie swiata Też by to było fajne. Takie wyróżnienie też byłoby w pewnym sensie pewną nagrodą _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
1 Lis 2015, o 12:15 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jak najbardziej na tak.
Starszą ekipe należy doceniac:P _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
1 Lis 2015, o 22:29 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
ArGes stary byk to przyjmie jakies ordery ^^
Co do tematu mozna tez tak jak z bufkami z gildi po drugieu stronie takie ala medale pokazujace odpowiednio 1 rok 2 lata itd kazdy inaczej graficznie _________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
4 Lis 2015, o 19:30 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Lowcazguby napisał(a): ArGes stary byk to przyjmie jakies ordery ^^ Co do tematu mozna tez tak jak z bufkami z gildi po drugieu stronie takie ala medale pokazujace odpowiednio 1 rok 2 lata itd kazdy inaczej graficznie No dokładnie i dodatkowo fajnie by było gdyby w rankingu była widoczna długość stażu w grze. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
11 Lis 2015, o 12:38 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł z medalami super ale nadal uważam że każda z tych nagród za realny czas spędzony w grze. Jeśli założyłam postać, pograłam pół roku. Potem mi się znudziło i za jakiś czas [rok, dwa lata] wznowiłam grę?
w rankingu fajnie by było gdyby był dostępny taki profil gracza. Po kliknięciu na nazwę gracza podane informacje: jakie miał nicki, w jakich gildiach był/jest, kiedy postać została utworzona, kiedy była ostatni raz zalogowana - coś w rodzaju profilu takiego jak jest na forum. _________________ Nie traktuj życia serio - I tak nie wyjdziesz z niego żywy! |
|
13 Lis 2015, o 17:01 |
|
|
Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 113 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |