Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Liga Profesji sezon 5 :)
Liga Profesji sezon 5 :)
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam.
Chcialbym poruszyc temat owej ligi. Na samym poczatku zaznaczam, ze doceniam to ze LATORRE zabrales sie za to i ze wystartowala juz 5 z kolei edycja. Na tym slowa dobroci sie koncza. Rozumiem okres swiateczny nowy rok itp itd ale organizujac lige w takim terminie napewno miales to na uwadze. Liga jest zupelnie nieuporzadkowana. Doszly mnie sluchy ze wczoraj powinna sie zakonczyc liga, a tym czasem moj barba Propzdabona nie ma do tej pory pary do eliminacji ktore mialy zakonczyc sie 21 \o/. Chwale jednak za postapy w przypadku mojego sh Shadehert, ktory wygral w rozpisanej parze, lecz jak nie bylo go w lidze tak nie ma :/. Z tego co pamietqm w 4 edycji bylo dwie osoby prowadzace i sytuacja zostala opanowana. A zexostatnia edycje udalo mi sie wygrac na 1 i 3 miejscu wiec prosze o ogarniecie tego eventu i w tym przypadku. Pozdrawiam by Dabon. _________________ Ave Player vs Player /// W grze od 24.01.12 /// Pierwsze miejsce i absolutny pogromca Ligi: Dabon (Ostlor). - 12.08.2018 Pierwszych miejsc: 61 Drugich miejsc: 34 Trzecich miejsc: 33 |
|
29 Gru 2015, o 17:59 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Lis 2012, o 19:24 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Otollonio |
zastanawia mnie fakt jak byli liczone walki w przedziale 100/119 ? 2 graczy nie rozegralo zadnego pojedynku a jeden z czynnie bioracych udzial ma wpisane 12 rozegranych walk
_________________ Oto(L) |
|
3 Sty 2016, o 20:55 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mnie zastanawia jak to jest z przedziałem lvli, czy można przekroczyć dany przedział i dalej bierze się udział?
|
|
4 Sty 2016, o 12:03 |
|
|
|
oj kochani nie marudzcie , ja sie ciesze ze wystartowalam , wiedzialam ze jestem bez szans i jedyna nagroda jaka mode zdobyc to za wzorowe umieranie hahahha , ale poznalam mase fajnych ludzi i to moje trofeum i mysle ze to najlepsze co mozna wygrac najmniejszw w przedziale oberwalam komisyjnie i co z tego ? ja i tak czuje sie zwyciezca bo sie dobrze bawilam i poznalam wielu extra ludkow
|
|
5 Sty 2016, o 13:49 |
|
|
|
Dzieki za kolejna edycje ligi. Gratuluje zwyciezca i dzieki za uczciwa rywalizacje. Jeden z przedzialow niestety przegralem przez moj blad niewpisania wyniku walki. Za bledy trzeba placic 2 i 3 miejsce to koleny raz w czolówce! Cieszy mnie to ze konkurencja rosni. Pozdrawiam
_________________ Ave Player vs Player /// W grze od 24.01.12 /// Pierwsze miejsce i absolutny pogromca Ligi: Dabon (Ostlor). - 12.08.2018 Pierwszych miejsc: 61 Drugich miejsc: 34 Trzecich miejsc: 33 |
|
8 Sty 2016, o 18:58 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dabon napisał(a): Dzieki za kolejna edycje ligi. Gratuluje zwyciezca i dzieki za uczciwa rywalizacje. Jeden z przedzialow niestety przegralem przez moj blad niewpisania wyniku walki. Za bledy trzeba placic 2 i 3 miejsce to koleny raz w czolówce! Cieszy mnie to ze konkurencja rosni. Pozdrawiam Dodam o uczciwej rywalizacji tutaj nie ma mowy wiec nie kłam, jest pokazane jak noby przechodziły bez rozegrania walki tak było ze mna wiec walic ta lige i tego kto ja stworzyl bo 5 edycja byla do ..... _________________ Kawa będzie mocniejsza jeżeli zamiast cukru dodasz amfetaminy Grzyby są różne: jedne nakarmią, inne film wyświetlą... - Jaki jest najlepszy hamulec świata? - Kobieca dłoń. Raz chwyci i już stoi... |
|
8 Sty 2016, o 20:16 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
becian napisał(a): Dodam o uczciwej rywalizacji tutaj nie ma mowy wiec nie kłam, jest pokazane jak noby przechodziły bez rozegrania walki tak było ze mna wiec walic ta lige i tego kto ja stworzyl bo 5 edycja byla do ..... W Twoim przypadku muszę się zgodzić - miałem z Toba eliminacje do turnieju głównego, a osoba która z naszej profesji weszła bez eliminacji oddała wszystkie walki walkowerem... sam pomysł spory plus jeśli chodzi o eliminacje mozna rozegrac to troche inaczej stosujac sie do samego pomysłu "liga profesji" a nie "turniej profesji". lepiej moim zdaniem eliminacje zrobić tez w formie ligi i tabeli i do głownego turnieju przejda Ci co cos chca ugrać... do zobaczenia w nastepnej odslonie ligi |
|
9 Sty 2016, o 17:00 |
|
|
Uczeń Simona
|
Kiedy i u kogo można odebrać nagrodę?
|
|
23 Sty 2016, o 00:56 |
|
|
|
Podobno u HM'a, tylko ciezko go zlapac na naszym serwerze... proponuje to dac ktoremus z czerwonych usprawni to rozdanie nagrod...
_________________ Ave Player vs Player /// W grze od 24.01.12 /// Pierwsze miejsce i absolutny pogromca Ligi: Dabon (Ostlor). - 12.08.2018 Pierwszych miejsc: 61 Drugich miejsc: 34 Trzecich miejsc: 33 |
|
28 Sty 2016, o 12:58 |
|
|
Duma Forum!
|
Pisałem już jakiś czas temu ze nagrody rozdam w niedziele - w niedziele było jak wiemy ciężko to zrobić i rozdawał je będę od jutra. W pierwszej kolejności złoto, platynę i przedmioty. Na bossy umówimy się indywidualnie.
|
|
28 Sty 2016, o 15:15 |
|
|
Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 76 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |