Strona 3 z 7 |
[ 66 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodatkowy PU
Dodatkowy PU
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Dekkers napisał(a): Gdzie napisałem, że chce +3PU? Wróć do szkoły nauczyć się czytania ze zrozumieniem. +3 PU masz w ankiecie. Powinieneś patrzeć co dodajesz. _________________ Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć. VD 126 |
9 Lip 2016, o 12:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
+3PU za osiągniecie 140 poziomu. Czyli o jeden więcej niż teraz. Teraz za każdy lvl dostajemy +2PU. Czy to takie trudne do zrozumienia?
Po drugie napisałem w temacie, cytuje: Cytuj: albo po prostu, żeby za ostatni poziom tj. 140 dostawało się 3PU. Po prostu nie czytacie wszystkiego, albo gorzej, nie czytacie ze zrozumieniem i zaczynacie robić chaos jakbym proponował epiki +1000 PA i 100% na krytyk XD |
9 Lip 2016, o 12:56 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Dekkers napisał(a): Gdzie napisałem, że chce +3PU? Wróć do szkoły nauczyć się czytania ze zrozumieniem. Dzięki blaancik za pomoc w ogarnięciu tych noobów, ale i tak tego nie zrozumieją. I pisze to mo który płakał że set dla mo 100 jest do niczego. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
9 Lip 2016, o 12:58 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Gdzie Mroczna tam i Avad 2 trolle.
|
9 Lip 2016, o 12:59 |
|
Uczeń Simona
|
Dodatkowe PU za 140 lvl +3 PU samo w sobie jest zrozumiałe że chcesz dodatkowo +3 PU za 140 poziom, albo zrozumiesz co napisałeś albo popraw to. I nie będę przedzierała się przez agresje względem Moderatorki czy krytyki że inni (w tym ja) rozumiemy to dokładnie tak jak jest napisane. Proste.
Landik tylko tych dwoje Trolli robi więcej dobrego dla gry niż ty z całą rzeszą swoich dziecinnych kolegów z gildii. _________________ Krzywdząc innych, krzywdzisz sam siebie. Ostatnio edytowany przez MrocznaSiostra, 9 Lip 2016, o 13:04, edytowano w sumie 1 raz |
9 Lip 2016, o 13:03 |
|
Uczeń Simona
|
Achaja napisał(a): Dekkers napisał(a): Gdzie napisałem, że chce +3PU? Wróć do szkoły nauczyć się czytania ze zrozumieniem. +3 PU masz w ankiecie. Powinieneś patrzeć co dodajesz. Cytuje "Dodatkowy PU za 140lvl (+3PU).". Moderatorko proszę czytać ze zrozumieniem. Wytłumaczę to wam. DODATKOWY PUKNT UMIEJETNOSCI ZA 140LV. Normalnie się dostaje +2. A założyciel tematu dodał do ankiety wybór jak "DODATKOWY PUNKT UMIEJETNOSCI" to znaczy ze; jeżeli normalnie dostajesz +2 punkty umiejętności to On chciał +3 ZA WBICIE 140LV. Jeżeli tego nie zrozumieliście to juz chyba nikt wam w tym nie pomoże. EDIT; Ech Dekkers mnie ubiegl z tłumaczeniem. _________________ Tak. |
9 Lip 2016, o 13:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dla mnie to jest problem w stylu "7-miu dzieciakom dali 23 cukierki" i teraz się biją bo nie wiedzą jak je podzielić
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
9 Lip 2016, o 13:14 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
AvadKevadra napisał(a): I pisze to mo który płakał że set dla mo 100 jest do niczego. Nie przypominam sobie, żebym w jakimkolwiek temacie kiedykolwiek płakał. Nom, set dla mo 100 jest do niczego, dlatego go nie mam. Mam rary i nawet jeśli ulepszysz ten swój smieszny set na +100 i tak będę Cię cisnął na arence do zera. Wydajesz wszystkie wypłaty na platyne w taernie, a jedyne co potrafisz to trollowac na forum. |
9 Lip 2016, o 13:15 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Dekkers napisał(a): AvadKevadra napisał(a): I pisze to mo który płakał że set dla mo 100 jest do niczego. Nie przypominam sobie, żebym w jakimkolwiek temacie kiedykolwiek płakał. Nom, set dla mo 100 jest do niczego, dlatego go nie mam. Mam rary i nawet jeśli ulepszysz ten swój smieszny set na +100 i tak będę Cię cisnął na arence do zera. Wydajesz wszystkie wypłaty na platyne w taernie, a jedyne co potrafisz to trollowac na forum. Puacz dalej płaczku. A od mojej wypłaty wara trollu. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
9 Lip 2016, o 13:20 |
|
Chodząca legenda
|
Odnośnie tematu - nie mam problemu, mam równo 0 PU i nie widzę z punktu widzenia postaci rycerza konieczności zmiany. Wszystko mam rozwinięte tak jak chcę, PU na jest na styk.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
9 Lip 2016, o 13:20 |
|
Strona 3 z 7 |
[ 66 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |