Strona 3 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
YouTube & Taern
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Biały język napisał(a): Być może to głupi pomysł ale co byście powiedzieli o osobnym kanale na Czacie? Strefa która byłaby wyłącznie od linków. Osoby chcące rozsławiać swoje imię na youtube miały by taką możliwość. Reszta natomiast mogłaby cieszyć się czystym czatem głównym, oczywiście jeśli główny oraz 'kurczak' byłby zablokowany możliwością linkowania youtuba. Trochę głupi, ale jak w 3d wszystko będzie sensownie ładnie poukładane, to można i to. Im więcej czatów tym lepiej |
|
17 Cze 2017, o 16:54 |
|
|
|
W zasadzie dodatkowa zakladka z dzialaniem jak "nabór" miałaby sens (+karanie za reklame na czatach globalnych)
|
|
17 Cze 2017, o 17:36 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Tia czat do linkow czat do slota czat do zartow czat do polityki itd.. Jak kogos link nie interesuje nie klika i tyle wiem ze ciezko sie powstrzymac ale trzeba no chyba ze ktos lubi ten "chlam"
|
|
17 Cze 2017, o 21:13 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ja tam nie rozumiem tej całej gównoburzy o zakaz linków z yt, nie chce nie klikam, nikt nikogo nie zmusza.
_________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
17 Cze 2017, o 22:07 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
AvadKevadra napisał(a): Ja tam nie rozumiem tej całej gównoburzy o zakaz linków z yt, nie chce nie klikam, nikt nikogo nie zmusza. Grasz na Duneb? Ohh tam się przecież nic nie dzieje... a co mówić o "jutuberach" #pdk |
|
18 Cze 2017, o 12:10 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Taki offtop, ale jeszcze zebranie powinno być karane.
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
|
21 Cze 2017, o 10:21 |
|
|
Chodząca legenda
|
@up
3. Na czatach zabronione jest: - żebranie; Polecam zapoznać się z regulaminem czatu. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
21 Cze 2017, o 10:33 |
|
|
Inżynier
|
@up
Ale kolega pisze o karaniu a nie o zabranianiu. To, że coś jest zabronione nie świadczy o tym, że zakaz ten jest odpowiednio egzekwowany, a ci co go łamią odpowiednio nagradzani. _________________ Barb 140, Tolnor. |
|
21 Cze 2017, o 15:22 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Powszechną praktyką są warny dla żebraków, bądź kneble w ramach recydywy. Jest to egzekwowane na wszystkich serwerach, wg. moich obserwacji.
|
|
21 Cze 2017, o 15:34 |
|
|
Chodząca legenda
|
Ja tylko czekam na ten magiczny przycisk, który automatycznie zrobi zrzut z gry i wyśle za mnie zgłoszenie na support. Niestety zjawisko bardzo częste, a z racji ścieżki, którą trzeba odbyć do ukarania po prostu większość przypadków moim zdaniem nie jest zgłaszana, bo po prostu graczom się nie chce. Ja do tej grupy należę, nawet czasem nie chce się ignorować, skoro lista jest pełna.
Zgodzę się, że egzekwowanie niektórych zapisów regulaminu nie istnieje lub jest na miernym poziomie. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
21 Cze 2017, o 16:33 |
|
|
Strona 3 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |