Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Proffesje
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 28 Cze 2011, o 15:30 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
poczekać poczekam ale jak narazie to nie jest zarys to jest zzgpianie jeśli wymyślisz coś co na prawde będzie w teń deseń a zarazem będzie orginalne na sposób Taernu w tedy wielkie gratsy wiec czekam
|
18 Lip 2011, o 22:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobry pomysł, ale niewyobrażalnie zmieni to taern. Rok? to jest minimum na opracowanie i wprowadzenie wszystkiego. A przecież są inne rzeczy jeszcze czekające w kolejc końcowej realizacji:).
Co do plagiatu, to faktycznie- Ja jak tylko przeczytałem pierwsze pare zdań pierwszego posta autora tematu, oraz samo akurat to max "80lvl w danej profesji", to pomyślałem o wowie, allods czy iris online-na pierwszym miejscu:). Plagiatu nie da się uniknąć, bo skądś trzeba czerpać pomysły:). Niestety ale cały pomysł i wszystko co opisał autor jest w 100% identyczne do trybu craftingu w irisie:). dwie krople wody^^ no ale, powodzenia w pisaniu:) czekam na jakiś esej min. 3k znaków z opisem wszystkiego! Pozdrawiam! _________________ [s3] Łuk: BboySayan Poziom: 48(top8). Początek przerwy: 2011-02-20 4 miechy postać-OFF Poziom: 48(top320) - 2011-06-20 -postać ON Poziom: 65(top93) - 2011-07-20 -postać Znowu OFF (i to na dobre!) S4 - Sayan - Łucznik. |
18 Lip 2011, o 22:29 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Irsie szczerze przyznam nie wiem co to za gra. Będzie bardzo dokłądnie opisane. Oczywiście tak jak ja to widzę. Zaczekajcie panowie parę dni.
|
18 Lip 2011, o 22:40 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mi też się ta propozycja podoba
_________________ Tolnor Rycerz Homcias 140 lvl Tolnor Sheed Bestro 140 lvl |
21 Cze 2012, o 22:28 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
|
21 Cze 2012, o 22:31 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |