Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taernowska Loteria! - czyli jak zostać milionerem w sekundy
Taernowska Loteria! - czyli jak zostać milionerem w sekundy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem na tak ale jeśli 1 numerek na konto - są gracze z paroma postaciami i każda z nich kupi los i większa szansa na wygraną.
_________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
6 Sie 2011, o 14:40 |
|
Pogromca Valdaroga
|
A ja jestem na nie, wiem jak to wyglądało w innych grach. Gracz kupował los, odbywało się losowanie, ktoś wygrywał a na forum masa topiców "to oszustwo" ludzie burzyli się, że wygrywają tylko najlepsi gracze a ci biedni "nigdy nie wygrywają" albo, że silnik jest tak ustawiony by losował tylko z pośród małych ID (najstarsi gracze) A duże ID ignorował. Zawsze Ktoś wymyślił jakąś nową teorię spiskową a to że Admini wybierają nr a to że zmieniają jak im pasuje itp.
Lepiej wprowadzić jakąś nową formę zarobku dla wszystkich. |
6 Sie 2011, o 15:19 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Pirek napisał(a): A ja jestem na nie, wiem jak to wyglądało w innych grach. Gracz kupował los, odbywało się losowanie, ktoś wygrywał a na forum masa topiców "to oszustwo" ludzie burzyli się, że wygrywają tylko najlepsi gracze a ci biedni "nigdy nie wygrywają" albo, że silnik jest tak ustawiony by losował tylko z pośród małych ID (najstarsi gracze) A duże ID ignorował. Zawsze Ktoś wymyślił jakąś nową teorię spiskową a to że Admini wybierają nr a to że zmieniają jak im pasuje itp. Lepiej wprowadzić jakąś nową formę zarobku dla wszystkich. To, że ludzie płaczą to wiemy nie od dziś Sytuacja jest identyczna z eventami. Nigdy się nie da zrobić eventu tak, a by to każdy był zwycięzcą, to samo tyczy się turnieju. Zawsze znajdzie się grupka która uważa, że świat się na nią wypiął, a wszędzie w około są jakieś spiski To, że są takie osoby (tego nie zmienimy) nie znaczy, że od razu jest choć krzta prawdy w tym co mówią. Zresztą mimo iż podczas eventu znajdzie się grupa osób niezadowolonych to zawsze ( w większości przypadków; wiadomo zdarzają się eventy nieudane ) większość jest zadowolona. _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
7 Sie 2011, o 13:16 |
|
Uczeń Simona
|
Ja jestem na tak.
Może by był taki specjalny przedział lvi np 1-21, 22-45, 46-70, 71-100 _________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
7 Sie 2011, o 14:27 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja z wielką chęcią się przyłączę
|
8 Sie 2011, o 15:15 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 6 Kwi 2013, o 14:31 Posty: 10 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Renesco |
Niezłe,jestem za
ostrzeżenie za spam i odkopywanie nieaktualnych tematów - ironka |
28 Kwi 2013, o 11:24 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
adrian042202 napisał(a): Niezłe,jestem za Otrzymujesz kolego tytuł górnika roku! Gratulujemy! Tapnięte z SGS II ostrzeżenie za spam - takie posty zgłaszaj do moderacji zamiast odpowiadać na nie - ironka _________________ Mmario MO 66lvl s1 - OFF MmarioDr Druid 62 lvl s1- ON |
28 Kwi 2013, o 11:30 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 74 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |